Sayfa 644/1002 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Normalleştirdiler. Artık vaka sayısına bile bakmıyorum. Anlamı kalmadı. Halkında gündeminde değil. Güle oynaya korona oluyoruz. Bir anketlere bakıyorum bir yaşadıklarımıza anlayamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Mehmet öz demişti ta mart’ta kaçışınız yok gülerek karşılayın diye

2.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Sayın bakanımız

Polonyaya baksın, 15 yıl önce ki dolar seviyesinde zyloti

Polonya sanki marsta orada korona, belirsizlik vs yok

Aynı şekilde bulgaristan o da marsta demek

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlarım, uzun bir hastane serüveninden sonra bu akşam evime geldim. Çok şükür yemeğimi yiyebiliyor, tuvaletime gidebiliyorum. Ama eski halime dönmem için uzunca zaman gerekiyor.

Sağlığınızın değerini koruyunuz. Parayla- pulla ölçülmüyor. O anda hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Artık akışına bıraktım. Kendimi iyi hissettikçe foruma girebileceğim. Para işlerini komple oğluma devrettim. Ben canımın derdine düştüm. Hastane işini ne siz sorun ne ben anlatayım. ALLAH kimseyi düşürmesin. Şimdilik esen kalınız.
    Sn Ressam çok geçmiş olsun yaşadıklarınızın ve hıssettıklerınızın aynısını yasadım...sonrasında da kan sulandırıcı ıgne veya hap kullanmayı unutmayınız
    .

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlarım, uzun bir hastane serüveninden sonra bu akşam evime geldim. Çok şükür yemeğimi yiyebiliyor, tuvaletime gidebiliyorum. Ama eski halime dönmem için uzunca zaman gerekiyor.

Sağlığınızın değerini koruyunuz. Parayla- pulla ölçülmüyor. O anda hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Artık akışına bıraktım. Kendimi iyi hissettikçe foruma girebileceğim. Para işlerini komple oğluma devrettim. Ben canımın derdine düştüm. Hastane işini ne siz sorun ne ben anlatayım. ALLAH kimseyi düşürmesin. Şimdilik esen kalınız.
    Geçmiş olsun. Sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku

Cok gecmis olsun sn ressam, sizi forum olarak çok merak ettik, kendinize dikkat edin en onemli şey sağlık.

6. Bu arada aksam 9 gibi esimin de sonucu pozitif cikti, biz de 15 gun karantinaya alındık.

7. 38 senedir otopark olarak kullanılan tarihi yarımada da otopark fatih belediyesi tarafında turistik meydan olmasına karar verilerek ispark tahliye edildi .

Demek ki yeni aklına gelmiş oranın turistik bölge olduğu ve boş kalması gerektiği büyükşehir el değiştirince jeton düşüyor

Sayfa 644/1002 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •