Piyasada 600 baz puan şok artış olur diyen de var. Pazartesi açılış öncesi bir aciklama gelmeli ki şok atlatılsın bakalım ne çıkacak yoksa piyasanın insafina mi kalacak durum görünen o ki belli olan tek şey belirsizlik YTD
Piyasada 600 baz puan şok artış olur diyen de var. Pazartesi açılış öncesi bir aciklama gelmeli ki şok atlatılsın bakalım ne çıkacak yoksa piyasanın insafina mi kalacak durum görünen o ki belli olan tek şey belirsizlik YTD
Çetinkaya, faizleri düşürmediği yani laf dinlemediği için görevden alındı.
Uysal, hep laf dinlediği, yani faizleri gereğinden fazla düşürdüğü, kur artışına sebep olduğu ve faiz artışı için insiyatif almadığı için görevden alındı.
Hem laf dinleyip aynı zamanda doğru işler yapan görevde kalır.
Çetinceviz gitti, Uysal gitti, Bal’ı takip ediyor olacağız.
Bu değişimle birlikte bence ilk etapta 300 baz puan faiz artışı gelecek.
300 ne öldürür ne güldürür. Ortaya karışık tam bize göre.
Ne olduğunu, olacağını bilmiyoruz. Aslında politika faiziyle fonlama faizi arasında oluşan 450+ baz puanlık farkın en geç ilk toplantıda kapatılmasını bekliyordum. Doğal olan da bu. Zaten bunun piyasa üzerinde kalıcı bir etkisi yapması da imkansız. Malumun ilanı olurdu sadece. Acaba diyorum bunu yapacağı için mi görevden alındı? Eğer bu ihtimal gerçekse daha da kötü.
Arkadaşlar ben anlamadim açıkçası uysal hangi sözü dinlememiste görevden alınmış olabilir ki?
Ama galiba şunu söyleyebilirim cuma akşamı alınması piyasalar iki gün araya girecek olmasini ve etkisini düşürmek için yapıldığını düşünüyorum. Yani karar piyasalrca olumsuz karşılanacağı düşünüldüğü için cuma akşamı operasyonu yapilmistir diye düşünüyorum.
BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
Orayıda satalım yabancıya bunlar işi beceremiyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Öncelikle Ressam nickli üyeye çok geçmiş olsun.son 1 ayda benimde annemden dolayı yaşadıklarım malum.arkadaşlar tekrar diyorum , daha öncede yazmıştım; tamamlayıcı sağlık sigortası gerçekten yaptırın.sağlık sistemi çok değişti.özel hastaneye adım attığınız anda soyulmaya başlıyorsunuz.devlet hastaneleri ise tamamen ayrı rezillik.
Bu mb başkanı görevden alınması tamamen kur artışı için reisimizin kurban seçmesi kaynaklı.sonuçta uysal ın asasını kullanıp confundo yapması lazımdı.( www.wattpad.com/amp/150971913 )
yerine getirilen yeni başkan derhal bu harry potter özel hareketlerini öğrenerek doları düşürmeli
Yer İmleri