Piyasada 600 baz puan þok artýþ olur diyen de var. Pazartesi açýlýþ öncesi bir aciklama gelmeli ki þok atlatýlsýn bakalým ne çýkacak yoksa piyasanýn insafina mi kalacak durum görünen o ki belli olan tek þey belirsizlik YTD
Piyasada 600 baz puan þok artýþ olur diyen de var. Pazartesi açýlýþ öncesi bir aciklama gelmeli ki þok atlatýlsýn bakalým ne çýkacak yoksa piyasanýn insafina mi kalacak durum görünen o ki belli olan tek þey belirsizlik YTD
Çetinkaya, faizleri düþürmediði yani laf dinlemediði için görevden alýndý.
Uysal, hep laf dinlediði, yani faizleri gereðinden fazla düþürdüðü, kur artýþýna sebep olduðu ve faiz artýþý için insiyatif almadýðý için görevden alýndý.
Hem laf dinleyip ayný zamanda doðru iþler yapan görevde kalýr.
Çetinceviz gitti, Uysal gitti, Bal’ý takip ediyor olacaðýz.
Bu deðiþimle birlikte bence ilk etapta 300 baz puan faiz artýþý gelecek.
300 ne öldürür ne güldürür. Ortaya karýþýk tam bize göre.
Ne olduðunu, olacaðýný bilmiyoruz. Aslýnda politika faiziyle fonlama faizi arasýnda oluþan 450+ baz puanlýk farkýn en geç ilk toplantýda kapatýlmasýný bekliyordum. Doðal olan da bu. Zaten bunun piyasa üzerinde kalýcý bir etkisi yapmasý da imkansýz. Malumun ilaný olurdu sadece. Acaba diyorum bunu yapacaðý için mi görevden alýndý? Eðer bu ihtimal gerçekse daha da kötü.
Arkadaþlar ben anlamadim açýkçasý uysal hangi sözü dinlememiste görevden alýnmýþ olabilir ki?
Ama galiba þunu söyleyebilirim cuma akþamý alýnmasý piyasalar iki gün araya girecek olmasini ve etkisini düþürmek için yapýldýðýný düþünüyorum. Yani karar piyasalrca olumsuz karþýlanacaðý düþünüldüðü için cuma akþamý operasyonu yapilmistir diye düþünüyorum.
BÝR BOKSÖR YERE DÜÞTÜÐÜ ZAMAN DEÐÝL AYAÐA KALKAMADÝGÝ ZAMAN YENÝK SAYILIR.
Orayýda satalým yabancýya bunlar iþi beceremiyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Öncelikle Ressam nickli üyeye çok geçmiþ olsun.son 1 ayda benimde annemden dolayý yaþadýklarým malum.arkadaþlar tekrar diyorum , daha öncede yazmýþtým; tamamlayýcý saðlýk sigortasý gerçekten yaptýrýn.saðlýk sistemi çok deðiþti.özel hastaneye adým attýðýnýz anda soyulmaya baþlýyorsunuz.devlet hastaneleri ise tamamen ayrý rezillik.
Bu mb baþkaný görevden alýnmasý tamamen kur artýþý için reisimizin kurban seçmesi kaynaklý.sonuçta uysal ýn asasýný kullanýp confundo yapmasý lazýmdý.( www.wattpad.com/amp/150971913 )
yerine getirilen yeni baþkan derhal bu harry potter özel hareketlerini öðrenerek dolarý düþürmeli
Yer Ýmleri