Sayfa 659/1002 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. bu ay itibariyle şubat, mart, nisan, mayıs aylarından devletten almam gereken 28 saat ek ders ödemem 7. ayında da ödenmedi.Gelecek ayda ödenmeyince yıl ve bütçe değişiyor kim vurduya gidiyorsun.Hani her defasında ampüller şey yalanını kıvırıyor 2001 de maaşlar ödenmiyordu diye.Asıl bu herifler sağlık ve eğitim kurumlarında milletin parasına çöküyor. Bu da not olarak tarihte kalsın da islamcıların gözüne sokarım gerektiğinde.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Suriye meselesi 10 aydır ağızlarına bile almıyorlar..
    s400 ler ile halkb kaldı..
    s400 ler zaten hiç bir zaman kullanılmayacak idi..Neden alın dı ..? Koz olsun diye mi..Onu da anlamadım..
    s400 ler konusu kapalı kapılar ardından kaparsak halkb da da ya bişi gelmez yada en hafif caatsa larrı seçer başkan diye düşünüyorum karşılığında..

Sonra yeni bir sayfa açılır..

Bence tabi..
    Yeni başkan RUSYA nın üzerine yürüyecek..
    Çin ile iran ile zaten bir yere gidemiyoruz işte..
    RUSYA da köşeye sıkışırsa..

180 derece dönüp ABD ci olabilir bizim kiler..

Bu arada rusya yı köşeye sıkıştırmann yolu düşük petrol fiyatlarından geçiyor birazda..
    Fırat nehri doğusunda abd, batısında rusya bizim için bir fay hattı oldu ha babam bizi güneyden sıkıştırıyor. Eğer bu fay kapatılmazsa bizde sürekli deprem riski olacak.
    Biden’dan tek beklenti eğer bae ve suudi ikilisi ile kanka olmak yerine iran yaptırımlarını hafifleten bir barışı tercih ederse bizim üzerimizden büyük bir yük kalkar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Meslek ne?
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bu ay itibariyle şubat, mart, nisan, mayıs aylarından devletten almam gereken 28 saat ek ders ödemem 7. ayında da ödenmedi.Gelecek ayda ödenmeyince yıl ve bütçe değişiyor kim vurduya gidiyorsun.Hani her defasında ampüller şey yalanını kıvırıyor 2001 de maaşlar ödenmiyordu diye.Asıl bu herifler sağlık ve eğitim kurumlarında milletin parasına çöküyor. Bu da not olarak tarihte kalsın da islamcıların gözüne sokarım gerektiğinde.
    BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.

4. Birşey söylersen sen yerine siz söylenir nezaket açısından .

Peki kendinizden bahsederken niye insanlar birinci çoğul şahıs kullanır ki .

Alıyoruz satıyoruz bekliyoruz siz kimsiniz ki çoklu kişilik bozukluğu mu var .

Dolar bozuyoruz Altın Bozuyoruz Hisse Alıyoruz herhalde ailece sülalece alıyorlar yada önceki seçenektir belki de

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Meslek ne?

Ek ders dediğine göre ben marangoz olduğunu düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Meslek ne?

Sn Komutan Logar
    Alt yazınızı küçük harfle yazsanız. Hep ana yazdığınız metin yerine gözler boksöre kayıyor.
    ve boksördende cindirella man filmine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ek ders dediğine göre ben marangoz olduğunu düşünüyorum.
    Ben de kasap diye dusundum..

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bu ay itibariyle şubat, mart, nisan, mayıs aylarından devletten almam gereken 28 saat ek ders ödemem 7. ayında da ödenmedi.Gelecek ayda ödenmeyince yıl ve bütçe değişiyor kim vurduya gidiyorsun.Hani her defasında ampüller şey yalanını kıvırıyor 2001 de maaşlar ödenmiyordu diye.Asıl bu herifler sağlık ve eğitim kurumlarında milletin parasına çöküyor. Bu da not olarak tarihte kalsın da islamcıların gözüne sokarım gerektiğinde.

Memleket yanarken, .............

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 659/1002 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •