Sayfa 77/1002 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Viop - XXVII

Son mesajların çoğu suç teşkil eden sözler .. Bu kadar rahat olmanızı anlayamıyorum .. Sevmediğine fetocu diyen mi ararsın desteklemediğini hakaret edeni mi bankaların döviz çekimine izin verilmediğini söyleni mi dersin .. Biraz dikkat edin ceza almanın haricinde yasal olarak suç içeren sözler sarf ediyorsunuz ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Memlekette her şey suç oluyor artık.
    Dikkat etmek lazım.
    Medwig özelden yazacam sana banka adı ve şubesini.ara konuş.
    Yine bir kaç damarımı tıkadınız
    Sağlığa aykırı oldu artık herşey.

3. Turp cokmu iyiydi? Twitter üzerinden ülke ekonomisini cökertiriz diyen YPG ye tirlarca silah veren fetöyu vermeyen birisi bidon ne yapacak ? Devlet politikaları uzun vadelidir bidonda turpta aynı derin devletin kuklası ülke gerceklerinden başka bir parametre yok bence uretiyormusun,tasarruf edebiliyor musun,kasada paran varmı vb. Konu bu?

Size bir tavsiyem var ......

Bu başlığı mesai günleri dışında kapayın lütfen ......

akılsız, ahlaksız, boş insanların yuvası oluyor tatil günleri burası .....

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Son mesajların çoğu suç teşkil eden sözler .. Bu kadar rahat olmanızı anlayamıyorum .. Sevmediğine fetocu diyen mi ararsın desteklemediğini hakaret edeni mi bankaların döviz çekimine izin verilmediğini söyleni mi dersin .. Biraz dikkat edin ceza almanın haricinde yasal olarak suç içeren sözler sarf ediyorsunuz ..

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    burası haftasonları çok eğlenceli oluyor, shortçular eften püften analizleriyle 'derhal çöküş' senaryolarını yağdırıyorlar bol bol.. sonra pazartesi olup da tahta işleme başlayınca dilleri tutuluyo

hiç mi hesap kitap bilmezsiniz, bu piyasa 3 günde 52 bin kontrat pozisyon artışını niye yaptı?? yani perşembe/cuma günleri baskın senaryo 'biden kazanıyor' değil miydi? dün çok büyük sürpriz oldu da, ibra aniden biden'a döndü gibi bir durum mu var ? biden kazandı işi 2-3 gündür belliydi ve bu bilinirken piyasa 52 bin shortu heybesine attı, bunları kıstırmış, kusturmadan bırakır mı ?

efendim guvernör değişmiş, önceki değişikliklerde piyasa negatif tepki vermişmiş de, bu sefer de negatif olurmuş.. giden ağam gelen paşam, doları dizginleyemeyen yani işini yapamayan gitti.. üstelik gelen bürokrat için londra'daki okumuş çocuklar pozitif konuşuyor, burdaki cahil cühela takımı ezbere ahkam kesiyor.. komedi dükkanı gibi
    emre alkin Retweeted

emre alkin
    @emrealkin1969
    ·
    Nov 7
    Merkez Bankası’nın 22 Ekim’deki kararını öve öve bitiremeyen “büyük resim” uzmanları, görevden alma kararıyla ilgili herhangi bir yorum yap(a)mıyorlar. Mahcubiyettendir umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    parlamenter sisteme geri donus yapabiliriz sanki , bize oldukca large geldi bu baskanlik sistemi..
    mansur yavas veya imamoglu basbakan ali babacan ekonomi bakani ve disislerinde meral aksener kanadindan destekle bir hukumet kurulabilir , baskanliga devam derlerse de ayni kurgu ittifak seklinde devam eder..
    kilicdaroglunu da alirlar o koltuktan ,degisim baslamistir ona gore poz alin..
    ek olarak ;
    kabine degiskkligi icin ilk adim mb baskani degisikligi diyorlar , ardindan siradaki kisi degisecek diye soylentiler mevcut..
    izleyip gorecegiz..
    CHP nin başında kılıçtar olduğu sürece oy vermem bu partiye artık böyle Bi adamı artık tutmasın lar partide Hee tutarlarsada kendileri bilir artık Mansur başkanı isteruk

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    10 bin doları veremedi.MB müsade etmiyor dedi şube.
    5 bin verebilirim dedi.
    Çok sıkıştırırsan adını veririm
    TL veriyor sorun yok
    Ali mim ki Veli’ye Veli’nin ki Kamil e olur amma hem Ali Veli hemde Kamil çekmeye kalkarsa o zaman durum nanay olur...ytd

Ayvayı yedik
    Çıkacak desen short olanlar tosluyor
    Düşecek desen malda olanlar
    Başına gelmiş bir olayı yazsan suç

Medwig en iyisi sen beni uzunca bir süre yasakla

Sayfa 77/1002 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz