Originally Posted by ConSenSus SenSor BirazdA kafa dinleyelim, çok yorucu i$ler finanSal ARenalar, hisse.net'e ithaFen ; http://www.youtube.com/watch?v=e3Cy4XTuL20 & LoveSome all filet0 flat.. Selamlar, iyi trade'ler... Değerli bayım Süper bir klip ,herzamanki gibi İyi günlerde harcamanız dileği ile Originally Posted by ConSenSus SenSor Kontrat boyu * 1,buççuk desek, son dibi alsak 138X-139X yolculuğu mudur Viop30 style ??..
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by metin68 umudum reiste aile içinde olur öyle şeyler ne istifası derse görürüm ben sizi Damat midem çok bozuktu istifra ettim ben demiş instagramda. Millet istifa etti anlamış.
Originally Posted by nosfecagri 1350 lönk. Sistemsel. Süper tradeler ..tebrikler ..iyi günlerde harcamanız dileği ile Originally Posted by nosfecagri Tebrikler. Benim de efsane bir gün oldu özellikle yüklü tupras taşıyorum spotta satacagimdan değil ama güzel moral oldu / oluyor. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by boschyatirim Pozlar flat olunca nasıl yazma iştahı geldi birden değilmi. Bizde öyle hakara makara yapıyorduk ışte başka yazacak birşey bulamayinca Billiyoz dA naBalım sen söyle ?)..
Originally Posted by mert45 Değerli bayım Süper bir klip ,herzamanki gibi İyi günlerde harcamanız dileği ile Teşekkürler, sağolun bayımız..
istifay reis kabul etmedi derler..
Forum Rules
Yer İmleri