Sayfa 254/919 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Ürün bilinirliği, satış pazarlama ve arge harcamaları, yurtiçi ve yurtdışı satışlar ve Single Monitor satışlarına yönelik sorduğum sorulara yatırımcı ilişkilerinin verdiği yanıtlar şu şekildedir.

-Marka ve ürün bilinirliğimizi artırma çabalarımız devam edecektir.

-Single Connect ürünümüzün yurtiçi satışlarının olması gerekenin altında olduğu gözleminize hak veriyoruz. Yurt içi satışlarının istenilen seviyede olmamasının nedenleri konusunda yoğun bir analiz çalışması içerisindeyiz. Bu konuda gerekli atılımları yapmak için hazırlıklarımıza devam ediyoruz.

- Partner sayımızda bir sorun görmüyoruz. Single Connect ürünü distribütörler üzerinden satılabilen bir ürün değildir. Güvenlik konusunda uzmanlaşmış sistem entegratörleri en önemli satış kanalını oluşturmaktadır. Bu konuda uzman orta ve büyük firmalar iş ortaklarımızdır. Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Netaş, İş Net ve Koç Sistem’i büyük iş ortaklarımız arasında sayabiliriz.

- Single Monitor ürünümüz ile ilgili birçok teklif verilmiş olup olumlu sonuçlarını beklemekteyiz. Yıl sonu raporumuzda ürünlerimizin cirodaki paylarını paylaştığımızda umuyoruz ki önemli artışları sizlere sunabileceğiz.

- Satın alma ve ortaklıklar her zaman gündemimizde yer almaktadır. Ancak şu anda olgunlaşmış bir girişim yoktur.

- Sizin gibi uzun vadeli yatırımcılarımıza önemli açıklamalar yapmak için yoğun bir çaba içinde olduğumuzdan emin olabilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Ürün bilinirliği, satış pazarlama ve arge harcamaları, yurtiçi ve yurtdışı satışlar ve Single Monitor satışlarına yönelik sorduğum sorulara yatırımcı ilişkilerinin verdiği yanıtlar şu şekildedir.

-Marka ve ürün bilinirliğimizi artırma çabalarımız devam edecektir.

-Single Connect ürünümüzün yurtiçi satışlarının olması gerekenin altında olduğu gözleminize hak veriyoruz. Yurt içi satışlarının istenilen seviyede olmamasının nedenleri konusunda yoğun bir analiz çalışması içerisindeyiz. Bu konuda gerekli atılımları yapmak için hazırlıklarımıza devam ediyoruz.

- Partner sayımızda bir sorun görmüyoruz. Single Connect ürünü distribütörler üzerinden satılabilen bir ürün değildir. Güvenlik konusunda uzmanlaşmış sistem entegratörleri en önemli satış kanalını oluşturmaktadır. Bu konuda uzman orta ve büyük firmalar iş ortaklarımızdır. Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Netaş, İş Net ve Koç Sistem’i büyük iş ortaklarımız arasında sayabiliriz.

- Single Monitor ürünümüz ile ilgili birçok teklif verilmiş olup olumlu sonuçlarını beklemekteyiz. Yıl sonu raporumuzda ürünlerimizin cirodaki paylarını paylaştığımızda umuyoruz ki önemli artışları sizlere sunabileceğiz.

- Satın alma ve ortaklıklar her zaman gündemimizde yer almaktadır. Ancak şu anda olgunlaşmış bir girişim yoktur.

- Sizin gibi uzun vadeli yatırımcılarımıza önemli açıklamalar yapmak için yoğun bir çaba içinde olduğumuzdan emin olabilirsiniz.
    teşekürlerr

3.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku

Bu cevap da önemli ... Hadi Lütfi Bey patlat bi haber !!

4. Sayin lionnes cok acelecisiniz. Hakettigi yerlere kârını da artirarak yeni haberlerle gelecektir. 50 tl olsa satacak misiniz ? Satacaksaniz lafim yok ama satmayacaksaniz salın Kront u gitsin...

5. Halk gelmis. Demir attim yalnizliga dinleriz artik.

Yatirimci iliskileri sizi seviyor Sn.Forza. Biz mail atinca tik yok.

Konuya donecek olursak, e-postada cevapta belirtilen yurtici konusu bence, Turkiye deki sirketlerin kurumsalliktan uzak aile sirketi olmasi.
    Zaten kurumsallarla calisiliyor. Aile sirketlerine ise girmek zor olabilir.
    Tabi patronunda satilan urunun ne oldugunu anlamasi lazim.
    Yurtdisi bunu goruyor olabilir, Turkiye deki sirketler ise halen anlamiyor olabilirler.

Neyse sirket yetkilileri daha iyi bilir.

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

6. Maillere yanıt vermek için üçüncü çeyrek bilançoların açıklanmasını beklediklerini yazmışlar Sn.Yıldız Tozu. Benim de epey olmuştu soralı, bugün yanıt geldi mailime.

Çok uzun bir mail yazmışlar. Birçok şirketin, yatırımcı ilişkilerini gram önemsemediği, telefonlara ve maillere yanıt vermediği borsamızda bu denli ilgili ve detaylı yanıtlar vermeleri şaşırtıyor açıkçası. Hisselerinin değeriyle ilgili borsada bir manipülasyona sebebiyet vermek istemediklerini belirtmiş yatırımcı ilişkileri. Mailin şu kısmı dikkat çekici:

"Tüm satışlarımız her çeyrekte açıklandığından dolayı yatırımcılarımız için gelişmeleri takip etmek mümkün olmaktadır.

Biz küçük ve önemsiz açıklamalar yaparak gerçek yatırımcılarımızı zarara uğratacak fırsatçılara zemin hazırlamak istemiyoruz.

Biz net bir şekilde hedeflerimizi ortaya koyuyoruz; Küresel bir yazılım şirketi olmak. Ürünlerimize de detaylı olarak açıklamalarımızda yer veriyoruz.

Ciromuzu, karımızı ve diğer bilanço kalemlerimizi de şeffaf bir şekilde her 3 ayda bir açıklıyoruz. Bunun dışında gelen soruları da yanlış anlamaya meydan vermeyecek şekilde önem vererek cevaplıyoruz. Buna rağmen birebir olan açıklamalarımız (Sizi ve sizin gibi değerli yatırımcılarımızı hariç tutmak üzere) kötü yorumlar eklenerek ve ismimiz kullanılarak çeşitli sanal medya ortamlarında kullanılıyor. Sizin “Ketum” bulduğunuz tavrımızın nedeni bu tür fırsatçılara imkan vermemek içindir."

Sorduğum sorulara gelince;

- Single Connect'in piyasanın en ucuz ve tek yerli ürünü olmasına rağmen yerli şirketlerin neden hala yabancı ürünleri kullanmakta olduğunu (hem de daha fazla para ödeyerek) anlayamadığımı belirtmiştim. Bu konuda kapsamlı bir çalışma yapıyorlarmış.

- Yabancı ürünlerin partnerliğini yapan yerli büyük distribütörlerin Single Connect'i de satması için neden anlaşma imzalanmıyor diye sormuştum, açıklığa kavuşturmuşlar. (Gerçi Gartner değerlendirmelerinde tüm satışlarda "Worked just with vendor" ibaresi dikkatimi çekmişti. Neden hiç partner üzerinden satış yok diye merak ediyordum. Açıklamışlar).

- Single monitor için de satış beklentileri umut verici gibi görünüyor.

- Türkiye'nin en yüksek arge harcaması yapan şirketleri sıralamasında Kron için 7 adet arge ürünü görünüyordu. Satışta 6 ürününüz var, bu 7.'si yeni bir ürün mü diye sormuştum. O kısmına yanıt vermemişler ya da gözden kaçırmışlar. O kadar da olsun artık.😊

7.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Maillere yanıt vermek için üçüncü çeyrek bilançoların açıklanmasını beklediklerini yazmışlar Sn.Yıldız Tozu. Benim de epey olmuştu soralı, bugün yanıt geldi mailime.

Çok uzun bir mail yazmışlar. Birçok şirketin, yatırımcı ilişkilerini gram önemsemediği, telefonlara ve maillere yanıt vermediği borsamızda bu denli ilgili ve detaylı yanıtlar vermeleri şaşırtıyor açıkçası. Hisselerinin değeriyle ilgili borsada bir manipülasyona sebebiyet vermek istemediklerini belirtmiş yatırımcı ilişkileri. Mailin şu kısmı dikkat çekici:

"Tüm satışlarımız her çeyrekte açıklandığından dolayı yatırımcılarımız için gelişmeleri takip etmek mümkün olmaktadır.

Biz küçük ve önemsiz açıklamalar yaparak gerçek yatırımcılarımızı zarara uğratacak fırsatçılara zemin hazırlamak istemiyoruz.

Biz net bir şekilde hedeflerimizi ortaya koyuyoruz; Küresel bir yazılım şirketi olmak. Ürünlerimize de detaylı olarak açıklamalarımızda yer veriyoruz.

Ciromuzu, karımızı ve diğer bilanço kalemlerimizi de şeffaf bir şekilde her 3 ayda bir açıklıyoruz. Bunun dışında gelen soruları da yanlış anlamaya meydan vermeyecek şekilde önem vererek cevaplıyoruz. Buna rağmen birebir olan açıklamalarımız (Sizi ve sizin gibi değerli yatırımcılarımızı hariç tutmak üzere) kötü yorumlar eklenerek ve ismimiz kullanılarak çeşitli sanal medya ortamlarında kullanılıyor. Sizin “Ketum†bulduğunuz tavrımızın nedeni bu tür fırsatçılara imkan vermemek içindir."

Sorduğum sorulara gelince;

- Single Connect'in piyasanın en ucuz ve tek yerli ürünü olmasına rağmen yerli şirketlerin neden hala yabancı ürünleri kullanmakta olduğunu (hem de daha fazla para ödeyerek) anlayamadığımı belirtmiştim. Bu konuda kapsamlı bir çalışma yapıyorlarmış.

- Yabancı ürünlerin partnerliğini yapan yerli büyük distribütörlerin Single Connect'i de satması için neden anlaşma imzalanmıyor diye sormuştum, açıklığa kavuşturmuşlar. (Gerçi Gartner değerlendirmelerinde tüm satışlarda "Worked just with vendor" ibaresi dikkatimi çekmişti. Neden hiç partner üzerinden satış yok diye merak ediyordum. Açıklamışlar).

- Single monitor için de satış beklentileri umut verici gibi görünüyor.

- Türkiye'nin en yüksek arge harcaması yapan şirketleri sıralamasında Kron için 7 adet arge ürünü görünüyordu. Satışta 6 ürününüz var, bu 7.'si yeni bir ürün mü diye sormuştum. O kısmına yanıt vermemişler ya da gözden kaçırmışlar. O kadar da olsun artık.��
    sayın Forza körfez, neden satıştaki her 1 ürün için bir ar-ge projesi olduğunu düşünüyorsunuz?. satıştaki ürünlerin kimileri için artık bir geliştirme de yapmıyor olabilirler. bunu sormamın sebebi şudur: firmanın ar-ge çabasını çok önemsiyorum. hatta son zamanlarda şirket hakkında gördüğüm en önemli haber budur (bir kaç hafta evvel haberin ilk kaynağında görmüş ve buraya da yazmıştım). bu nedenle, ar-geye ilişkin her haber değerlidir. acaba bu projelerin belki 1den fazlası da tamamen yeni ürünlere yönelik olamaz mı? konu hakkında bilginiz varsa; öğrenmek için soruyorum..

bilişim alanında çalışan bir firmanın ar-geye para ayırmaması firmanın bir kaç yılda ölmesi anlamına geliyor. sanırım, küresel ar-ge oranı en yüksek sektör tekonoloji/bilişim sektörü (küresel ortalama gelirin %20si).

Sayfa 254/919 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •