Sayfa 520/911 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 7287 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. 20 gün sonra hisse başı 31 kuruş temettü alacak adam bunu almayıp üstüne bu fiyata hisse satıyorum ayağı yapıyorsa ben bunu yemem, yiyene afiyet olsun. Eminim çokta yiyen olacak, yemeye hazır bir kitle var zaten. İyice döksünler bakalım yolumuz açılsın.
    Cahillik mutluluktur!

2. [QUOTE=Torpak;4916199]
     Alıntı Originally Posted by Melesav Yazıyı Oku
    Ahhh bu polyannacılar yok mu ahhh. Hiçbir art niyet koşmadan samimi olarak söylüyorum, bu hisseye temelden değil tahtadan bakın[/QUOTE

Ruslar 15,25 TL ten hisse satmışlar. Bir gün bu kağıt layık olduğu yere gelir ama o zaman kimse kalmaz.
    Evet kardeş Turkcell altın yumurtlayan tavuk aslında. Ama sahipsiz. Fakat şundan korkuyorum. Milyonlarca lotu yağmur gibi satıyorlar, hacimli bir çıkış var. Bu kadar insanı tekrar zengin etmek için tekrar yukarı ne zaman götürürler. Fena yumruk yedi. Sabahtan sattığını sattı, şimdi açıkcılar da üşüştü. Rahat satamıyo artık. Umarım bugünlük yeter der. Nerdeyse %10unu ilk günden tahtadan sattı

3. On kademede 1.4 milyon alıcı var 600 bin lot satıcı var. Alıcılar ucuza mal kaoatıyor.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

4. Bizim yatırımcının en büyük yanlışı bu zaten kısa düşünüyor bak bakalım seneye bu zaman hisse kaç lira

5.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Taşlar yerine oturuyor. Alınan kararlar adım adım gerçekleşiyor, Sahiplik ve yönetim netleşiyor...
    Bunca karmaşık ortaklık yapısını çözebilmek için ,bir takım karşılıklı kararlar alındığı kanaatindeyim..
    Yani ortakların birisi hep veren taraf olmayacaktır....kazan kazan olur inşallah...küçük yatırımcı devre dışı kalmaz umarım...

BU kadar büyük hisse satışının fiyatı bile 3-5 aşağı belirlenmiş alıcısı bile bellidir...

ytd.
    Saygılar...

6. Ek 26269 Önceki GAPlar nasıl kapandıysa bu Gap da %99 ihtimalle kapanacak.

7. Seans içi Devre kestirmemek için aşağı gaplı açtılar. Çok profesyonelce yerleştiriyolar. Bu yüzden diyorum abi. Bir hisseye yapılacak en büyük kötülük reklamını yapmaktır, polyannacılık oynamaktır. Uçacak kaçacak 10dolar olacak 100tl olacak demektir. Bu laflar anca , az da olsa ufacık da olsa birilerinin ekmeğine yağ sürer

8. 20milyon lota yaklaştı satışlar. Piyasada alıcı bulamadı mı da, geldi tahtadan satıyor. Neyse canım şunun şurasında kaldı 90mil lot

Sayfa 520/911 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •