Spotta emlak konut var onu hedge edelim diye şort açtık 20 bin puan yedik..emlak 1 artıyor viop 4..bir daha heyç meyç yok..ama bir şey öğrendik teminatı ayarlayıp jetonları uygun atarsan 20 bin puan batırmıyor..
milleti korkutmayın..
![]()
Spotta emlak konut var onu hedge edelim diye şort açtık 20 bin puan yedik..emlak 1 artıyor viop 4..bir daha heyç meyç yok..ama bir şey öğrendik teminatı ayarlayıp jetonları uygun atarsan 20 bin puan batırmıyor..
milleti korkutmayın..
![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
ya o değil de şimdi MB kararına kadar bu dolar biraz daha gevşerse faiz arttırmaya falan gerek kalmadı demesin bunlar
bu sefer filin züccaciye dükkanına dalması gibi bir piyasa olmasın...yapmazlar herhalde ya...yaparlar mı yoksa? abicim bunlara da güven olmuyor...şimdi bugün çok tatlı konuştu...bir muhalif olarak ben bile mest oldum o derece![]()
İnsanlar gün içi kredi ile alıyor, akşam karanlık oda nasıl olacak bakalım. Hacim yüksek, piyasada TL sınırlı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yatırım tavsiyesi değildir.
Vallahi 122450 den longdum , 127 binden beri şort kovaliyorum. Aç kapa gidiyorum ama çok sert oldu bu gün...
Beni yakan altta ki boşluk oldu... GAP yaniRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Alanlar dolar bozdurdu, banka satanlar bir yerlerden borç aldığı hisseleri satıyordur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Gerçi akçayın da dolardan haylice zararı olmuştur.
ona da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
mart ayazını beklicek mecburen.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri