Zctkk..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zctkk..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
![]()
![]()
sana sadece gülmek istiyorum...ama yine de küçük bir açıklama yapayım...bu hissede ilk yazışım fiyat 6,50 seviyelerinde ikendi..son yazdığımda da bilançodan bir gün önce yazdım galiba 15 civarlarında idi...bilanço beklentisi ile çok kısa sürede %30 civarı prim yaptı...bunu değerlendirmek gerekiyordu..
unutmamalı brisanın da geri vitesi var..ne zaman geri vitese takacağını siz yatırımcıların belirlemesi gerekiyor...19,75 civarlarına kadar gelip 20,00 psikolojik seviyeden ilk etapta dönmesi normaldir...düzeltme her hissede olan bir şeydir ki bunun olabileceğini de zaten söyledim....gerisi de artık sizin bilgi ve tecrübenize kalan bir şeydir...
kısada sert çıkışların her zaman sert düzeltmesi de olur ama orta ve uzunda hisse yoluna devam edecektir..düzeltme bittikten sonra tekrardan 20,00 psikolojik direnç seviyesini test etmeye gelecek ve belki de oranın üzerine çıkarak 25,00 ları hedefleyecektir..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri