Sayfa 369/1002 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Onu bunu bilmem de piyasa tüm olumlu şeyi satın aldı..19 kasım da ne olursa olsun palanın planı hazır..
    Ne olcak 19 kasımda ne olcak faiz mi artacak ???????? Artsın iyi bir şey mi ????????????? Yüksek faiz piyasa için iyi bir şey mi ???Doları düşürcez hevesiyle KAŞ YAPALIM derken GÖZDEN OLMAYALIM DA , faiz yüksek olursa piyasa kilitlenir sanayici tüketici para çeviremez.Boş işler bunlar.faiz in artması ülkeye zarar verir.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Ne olcak 19 kasımda ne olcak faiz mi artacak ???????? Artsın iyi bir şey mi ????????????? Yüksek faiz piyasa için iyi bir şey mi ???Doları düşürcez hevesiyle KAŞ YAPALIM derken GÖZDEN OLMAYALIM DA , faiz yüksek olursa piyasa kilitlenir sanayici tüketici para çeviremez.Boş işler bunlar.faiz in artması ülkeye zarar verir.
    Bence de iyi değil..Dolar ile durgunluk arasında seçim yapacaklar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    akçay habire madalya takıyordur palaya.
    çok uyanık,
    2 gram şort gösteriyor palaya,
    palada hemen tav.
    öteki taraftan spot pay vadeli gaktırıp duruyor palaya. asdas.
    ama zigzag için durum biraz feci gibi gözüküyor.
    umarım az hasarla kurtarmıştır paçayı.
    tamamen iftira palaya falan takmıyorum...

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Aylarca süründüren bankalar ve holdingler biraz kıpırdadı asdas
    hemde ne kıpırdadı bulduk parayı
    yatırım tavsıyesı degıldır

5. Bu köprü vs garanti ödemeleri 2 Ocak kuru ile yapılıyor diye biliyorum. Yıl sonunu kullanmamışlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnsanlar gün içi kredi ile alıyor, akşam karanlık oda nasıl olacak bakalım. Hacim yüksek, piyasada TL sınırlı.
    Tahvilde de çok sert düşüş var iki gündür. Kredili filan zor bence, badem tim + mezarcı patron tim + KY nin gücü yetmez bu hacimle bu harekete.

Xutum işlem hacmi 50 milyar tl'yi aşarak rekor kırdı(önceki 47,03 milyar tl/07.07.2020)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. tava dikkat...

Sayfa 369/1002 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •