Sayfa 721/784 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Kapış kapış gitmiş derken ? Buarada ben katılmıyorum 100 milyon çok fazla
    "Diğer" kısmında 222 milyon mal gözüküyor. Yani %25'lik kısım. Bunun max 100 milyonunun dışarıda olduğunu düşünüyorum. Ama senin dediğin gibi 100 milyon fazla olabilir. Atıyorum sen diyorsan ki 50 milyondur, bu durumda patron şirketin %94'üne sahip oluyor. Bana çok yüksek geldi ama haklı olabilirsin. Benimkisi sadece bi tahmin.

2.  Alıntı Originally Posted by Katsura Yazıyı Oku
    "Diğer" kısmında 222 milyon mal gözüküyor. Yani %25'lik kısım. Bunun max 100 milyonunun dışarıda olduğunu düşünüyorum. Ama senin dediğin gibi 100 milyon fazla olabilir. Atıyorum sen diyorsan ki 50 milyondur, bu durumda patron şirketin %94'üne sahip oluyor. Bana çok yüksek geldi ama haklı olabilirsin. Benimkisi sadece bi tahmin.
    Bence en fazla 60-70 arası vardır. Neyse filmin ya başı ya sonu yaklaşıyor

3.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Kapış kapkapışış gitmiş derken ? Buarada ben katılmıyorum 100 milyon çok fazla
    Vakıfın sattığı mala bak bugün...

4.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Bence en fazla 60-70 arası vardır. Neyse filmin ya başı ya sonu yaklaşıyor
    Başı yaklaşıyor...

Beyler bakın. Bu şirket şu anda aktifi en büyük gyo. Halen elinde devasa projeler var. Bunları ..ke ..ke bitirecek. Bu kredilerde ödenecek. 84m liraya düştü özkaynaklar cari dönem zararı sebebiyle. 376 da düşecek. Yahu çok açık beyler sermaye artışı yapacak. Bu bu kadar basit. Hatta bu 2020 mali tablosuna girecek. Pasif kue farklarını ayıkladık aha 376 ya girmiyoruzu geçiniz artık. Bankalar yemez bu artık. Sermaye artışı olacak. 2×2... hangi yöntemle olacak bilmem ama olacak. Keyfine artırmadı 4 misli kayıtlı sermaye tavanını herhalde!

5.  Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    Başı yaklaşıyor...

Beyler bakın. Bu şirket şu anda aktifi en büyük gyo. Halen elinde devasa projeler var. Bunları ..ke ..ke bitirecek. Bu kredilerde ödenecek. 84m liraya düştü özkaynaklar cari dönem zararı sebebiyle. 376 da düşecek. Yahu çok açık beyler sermaye artışı yapacak. Bu bu kadar basit. Hatta bu 2020 mali tablosuna girecek. Pasif kue farklarını ayıkladık aha 376 ya girmiyoruzu geçiniz artık. Bankalar yemez bu artık. Sermaye artışı olacak. 2×2... hangi yöntemle olacak bilmem ama olacak. Keyfine artırmadı 4 misli kayıtlı sermaye tavanını herhalde!
    Vakıf 6 milyona yakın kusmuş bugün

6.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    2 gün önce de 2.6 milyon kusmuştu. Yavaştan mide bulandırmaya başladı. Cep to cep değilse "vakit tamam seni terkediyorum" şarkısı kulağımda cinlamaya başladı.
    Ama filmin sonunu da görmeden gitmek istemiyorum. Bakalım korku mu yoksa romantik komedi mi olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by Katsura Yazıyı Oku
    2 gün önce de 2.6 milyon kusmuştu. Yavaştan mide bulandırmaya başladı. Cep to cep değilse "vakit tamam seni terkediyorum" şarkısı kulağımda cinlamaya başladı.
    Ama filmin sonunu da görmeden gitmek istemiyorum. Bakalım korku mu yoksa romantik komedi mi olacak.
    Son 10 günde 11milyona yakın kustu dediğin gibi cep to cep değil ise bu filim Ocak ta yasak ile beraber biter

8.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Kustu ama hisse tavan gidiyor. Kudtuğunu gedik ziraat osmanlı kapmış... eeee, bırak kussuuun?
     Alıntı Originally Posted by Katsura Yazıyı Oku

Sayfa 721/784 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •