Sayfa 37/169 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1349 madde; 289 - 296 arası.

Konu: CRFSA - Carrefoursa

1. Ana hissenin varken gelen rüchanları azaltabilir yada tamamen satabilirsiniz
    Üzerine ekleme yapabilirsiniz

Hiç ana hisseniz olmasa dahi rüchan pazarında satılan hisselerden alabilir (fiyatı 17 değil) ve aldıktan sonra isterseniz 17 TL daha ödeyerek ana hisseye çevirebilirsiniz. Çevirirken hisse sayınız 100 rüchan İken 22,57 adet ana hisseye çevrilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by akın adanalı Yazıyı Oku
    yani benim hesabım doğruysa kabaca bedelliye katıldığımızda bin lot için kafadan 6 bin tl kar oluyor.....
    Hesabin yanlis kardes bölünmeden önce hesabiyin degeri neyse bölündügü günde ayni olur

Hissenin kapanis fiyati 23.48
    Hisse bugunku fiyattan hesap edersek
    Oncelikle; %85,10794 oraninda sermaye azaltimi ve es zamanli %22,57140 oraninda sermaye arttirimi yapacak

Bugun 1000 lotu olan kisinin 23.480 TL degeri olan kisinin lot sayisi ertesi gun.

149 CRFSA
    149 CRFSAR olarak ekrana gelecek

149 CRSAR ise hisseye cevrilmek istenirse 34 hisse olacak tanesi 17 TL den yaklasik 578 TL araci kuruma bedelli katilim bedeli vermemiz gerekecek.

Hisse fiyati acilista : 131.764
    Ruchan fiyati acilista : 25,904 olacak
    Ruchana katilio hisseye dahil edersek
    183 lotumuz olacak 131.764 TL den 24.058 olacak

Ilk basta 23.480 ve odedigimiz 578 ruchanin toplamina esittir

3. Bu bedelli hissedarları yormayacak bir bedelli.
    Extra nakit ihtiyacı oldukça az olacak çerez parası gibi ve haliyle "ana hisse satayım nakit yaratayım bedelliye öyle katılayım yada rüchanı satayım bedelliye katılmayayım bu kadar parayı ödeyemem" derdi vs olmayacak.
    Atıyorum 100.000 lotu olan adam (bugün kapanış 25,82 * 100.000 =2.5 milyonu var yani) bedelli için sadece 57bin TL gibi komik bir rakam ödeyecek. Yada 100 lotu olan bir vatandaş 57 TL bedelli için ödeyecek.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Rüçhan pazarı 15 gün çok kısa en az 1 ay olmalıydı
     Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    Sabancılar şapkadan tavşan çıkarmayı sever Afyon bedellileri borsa efsanelerindendir buradada Afyon bedellileri gibi şapkadan tavşan çıkabilir

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
    Trend varsa fiyat önemsizdir.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5.  Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    Sabancılar şapkadan tavşan çıkarmayı sever Afyon bedellileri borsa efsanelerindendir buradada Afyon bedellileri gibi şapkadan tavşan çıkabilir

Borsa geçmişi pek olmayanlar için yorumlar ve biraz anlatırmısınız?

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Merhaba;
    İlk bedellim olacak. Rüçhanlar mesela 50 birimden işleme açıldı, 51 oldu ve sattım, Ana hissem duruyor. O zaman bedellinin ek hissesini alamayıp yola devam ediyorum değil mi? Rüçhan satmazsan extra hisse alacağım.
    Peki rüçhanların uçuk fiyatlara gidip gelmesinin arkasında yatan oyun nedir? Fırlıyor da, yere de seriliyor... manipülasyon mantığı ne? Bir de rüçhan işlem görmeden olmadan otomatik gerçekleşse daha mantıklı değil mi?
    Her fikir için sağolunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Bu sene bedelli senesi oldu bunu başlatan vkfyo ve kent hisseleri oldu ikisinin ortak özellikleri dolaşımdaki hisse sayısının az oluşuydu bu hisseler yaklaşık 10-15 kat değerlendiler borsada bedelli furyası başladı bazı uyanık patron şirketleride bu furyadan yararlanıp bedelli yaptı bazıları yatırımcıya fazla kazandırmadıki normaldir. burada asıl kilit dolaşımdaki hisse sayısının az olmasıdır bu tip şirketlerde hareketler çok daha kolay oluyor.Sabancılar şapkadan tavşan çıkarmayı sever derken bunu kastettim burada yapılan işlem dolaşımdaki hisse sayısını azaltmaktadır ve bu hertürlü yatırımcı için ilgi çekici bir işlem olacaktır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    Bu sene bedelli senesi oldu bunu başlatan vkfyo ve kent hisseleri oldu ikisinin ortak özellikleri dolaşımdaki hisse sayısının az oluşuydu bu hisseler yaklaşık 10-15 kat değerlendiler borsada bedelli furyası başladı bazı uyanık patron şirketleride bu furyadan yararlanıp bedelli yaptı bazıları yatırımcıya fazla kazandırmadıki normaldir. burada asıl kilit dolaşımdaki hisse sayısının az olmasıdır bu tip şirketlerde hareketler çok daha kolay oluyor.Sabancılar şapkadan tavşan çıkarmayı sever derken bunu kastettim burada yapılan işlem dolaşımdaki hisse sayısını azaltmaktadır ve bu hertürlü yatırımcı için ilgi çekici bir işlem olacaktır.

Bu sefer ruchanlar cıddı prım yapmaya bilir. Spk bültende ky koruma amaclı bilgilendirme yapma sartı verdi. Aynı zamanda hisse süreklli brüt takasta. Dün carfur almak istedigimde aracı kurumum aldırmadı .Kredili malını boşalt , hesabındaki hisselerden sat sonra carfur al dedi!(günlük hacmim 20m)
    ayrıca şunuda ekledi carfur karsılıgında teminat 0!!!! yani açıga al sat yapamazsın diyince alamadım.
    ?
    ?
    ? Yukarda yazdıklarımla ben ne demek istedim?
    hisseyi mi kötüledim ? hayır
    Topiclerde tanıdıgım ve carfur almasına vesile oldugum arkadaslar var dikkatli olun operasyon devam ediyor evet ama bu malda birilerine satılacak. Ama kime?
    Not: carfur 3 e katladı bence daha yolu olmalı.Beni düşündüren sey bilgilendirme yapıldıgında bu riske kim girecek(ky bakısından baktım)
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Sayfa 37/169 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •