Eþ zamanlý sermaye artýrýmý ve azaltýmý ile kayýtlý sermaye tavaný süre uzatýmýna iliþkin Þirketimiz Esas Sözleþmesinin 6'ncý maddesinde yapýlmasý planlanan deðiþikliklere iliþkin olarak hazýrlanan Tadil Metni'ne izin verilmesi amacýyla T.C. Ticaret Bakanlýðý Ýç Ticaret Genel Müdürlüðü ("Bakanlýk") nezdinde gerekli baþvuru yapýlmýþ ve Bakanlýk'tan 17.11.2020 tarihinde gerekli izin ve onay alýnmýþtýr.
Bu kapsamda, Sermaye Piyasasý Kurulu ve Bakanlýk tarafýndan onaylanan Esas Sözleþme Tadil Metni, iþbu duyurumuz ekinde kamuoyunun bilgisine sunulmaktadýr.
Esas Sözleþme Tadil Metni, 19.11.2020 tarihinde gerçekleþtirilecek Olaðanüstü Genel Kurul Toplantýsý'nýn (5) inci gündem maddesi ile Genel Kurul'un görüþ ve onayýna sunulacaktýr.
Kamuoyunun bilgisine sunarýz.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Yasaklar geldi. Genel kurul ve faiz kararý öncesi son iþlem günü. Bakalým tahtacý yeter artýk diyerek yukarý mý sürecek yoksa durmak yok, baskýya devam mý?![]()
Býkmadan beklemeye devam tüm bu iþler bittikten sonra piyasada dönen lot sayýsý 500. Bin Altýna düþecek orta vade oda bize çok güzel yansýyacak bir de þirket karlý oldu muydu oh ki oh Sabancý salak mý 17 TL’den rüçhan yatýrýyor bir yýl satmama sözü veriyor ve seneye satarsa bunun kaçtan satar %5 sýnýrýnýn üstüne çýkartmak için
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Bugün yasak beklentisi ile tüm gýdalar prim yaparken bizim Cafer bezdirme yaptý. Ama hacime bakýyorum týk yok. Bugünkü toplam hacim dünkü isbankin aldýðýnýn yarýsý kadar bile yok. Ben alýrsam yükselir almazsam böyle kalýrsýnýz diyor Aða.
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
BÝM YÜZDE +1.75
MIGROS YÜZDE +3.18
ÞOK YÜZDE +5.67
BÝZÝM YÜZDE +8.41
YÜKSELDÝ BUGÜN.
BÜTÜN MARKETLER YÜKSELÝRKEN BÝZÝMKÝ ÝSE YÜZDE -5.47 DÜÞTÜ
SADECE BASKI ÝLE AÇIKLANABÝLÝR MÝ ?
SÝZCE NEDEN ?
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynýsýný bende sormuþtum.SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri