Sayfa 725/784 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775 ... SonSon
Arama sonucu : 6270 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Crefty Yazıyı Oku
    Katsura Herşey tamam güzel değerlendirme için sağol ama neden 12 milyonu emir iptal edemeyene kustu daha yukarılarda vermek varken daha gidecek izlenimini veriyor 8m alıcılı kapattı ne yana baksan o yana gidiyor ama çoğu yerde doğruyu bilen yok sallayan çok.
    12 milyondan kastın dünkü işlemler ise, kusmamis bilakis toplamışlar. Hatta sabah 2- 3 dakika tavanı bozup 7 kademe aşağı verip panikleyenlerin malını bir anda huplettiler.
    Ancak salı ve çarşamba vakifta ciddi mal çıkışı oldu. Arkasından perşembe hareket geldi. Son iki günde Vakif alıcılı. Ben artık salı ve carsambadaki mal çıkışınin da cep to cep olduğuna kanaat getirdim. Bi nevi baskı ile harekete hazırlık yaptılar.
    Bu arada kuşlu sitede operasyonu u_sarı diye birinin başlattığına dair algı oluşturuldu. Sanki adam takipçileri ile yapmış gibi. Külliyen saçmalık. Avni öyle 10 tane adamı üst üste kor, kahvaltılık niye yer. Geçmişte H.Ö. ye yaptıkları aklımda.

2.  Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    Twittersa hisse nettede yazmışlar falan diyenler var. Okuyorlar yazdıklarımızı)) mızmız diye biri var, anteni frekans çekmiyormuş diyen hanımlar var ))
    hahaaaa twitter da hesabım var arada bakınırım ama pek bir şey yazmam sadece yazılanları okumak icin desem yeridir.
    frekansı yakalıyacak birini bulursak 10 numara ceker merak etme ) azda refeha cıkayım sonra otomatik duzelir hersey

3. Bu arada şunu söylemeden de geçemeyeceğim;
    Bu topikin müdavimleri fchopen, whiningman (nam-ı diger mizmiz) ve ben bu kağıdı hep günlük, haftalık, aylık yorumladık. Yani resimdeki ayrıntılara baktık. Büyük resmi görmek istiyorsan gundwane'nin son 1.5 yıllık yorumlarını okumak gerekiyor. Sağolsun, O olmasaydı ben küfürler ederek 1.20'den malı vermiş, döviz bazında ciddi zarar etmistim. Yeri gelmişken O'na teşekkürlerimi ve şükranlarımı da sunayım.

4.  Alıntı Originally Posted by Katsura Yazıyı Oku
    Bu arada şunu söylemeden de geçemeyeceğim;
    Bu topikin müdavimleri fchopen, whiningman (nam-ı diger mizmiz) ve ben bu kağıdı hep günlük, haftalık, aylık yorumladık. Yani resimdeki ayrıntılara baktık. Büyük resmi görmek istiyorsan gundwane'nin son 1.5 yıllık yorumlarını okumak gerekiyor. Sağolsun, O olmasaydı ben küfürler ederek 1.20'den malı vermiş, döviz bazında ciddi zarar etmistim. Yeri gelmişken O'na teşekkürlerimi ve şükranlarımı da sunayım.
    Evet bende tesekkur ederim. Umut sarı denen sahsi bende yeni inceledim adam nerde hoplama zıplama var orada. Tabii hissedeki hareketleri onun yaptıgını dusunmuyorum ama sanki sosyal medya paravanı olarak kullanılıyor gibime geldi. Yada icerden istihbaratı var keyif suruyor sadece

5.  Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    Kiler gyo daki zıplamayı yapmış falan diyorlar. Tahtacı olmayı biliyormuş falan. Bende inanmıyorum da...benim bildiğim bizim eşşeğin dolar grafiği. Apaçık öküzlemesine çanak yapıyor kabak gibi belli. Avni baba mı yapar, umut sarı mı yapar, kemal turuncu mu yapar, saliha pembe mi yapar bilmem. 5 milyar satış gelecek, sermaye artışı olacak falan filan
    Beni şaşırtan çanağı bodozlama çıkması acelesi varmış gibi çıkarsada çanağa yandan otobüs çarpış gibi olur yani çanak olmaz

6.  Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    Kiler gyo daki zıplamayı yapmış falan diyorlar. Tahtacı olmayı biliyormuş falan. Bende inanmıyorum da...benim bildiğim bizim eşşeğin dolar grafiği. Apaçık öküzlemesine çanak yapıyor kabak gibi belli. Avni baba mı yapar, umut sarı mı yapar, kemal turuncu mu yapar, saliha pembe mi yapar bilmem. 5 milyar satış gelecek, sermaye artışı olacak falan filan
    Bist100 haricindeki tahtalarda teknige inanmıyorum. Hele bizim kağıtta hiç inanmam. Teknige göre önce 0.69 cent sonra 1.07 dolara gitmesi gerek sanırım. 0.69 a gider muhtemelen, ama 1 dolardan şüpheliyim.
    Marmaris gyo işi ise tamamen pazarlama. Olayın mantığı şu: 1 TL lik malı değerleme ile 2 TL gösterirsin. Sonra fizibilite raporuyla, beklenen tahmini hasılattı, şuydu buydu 4 Tl'den halka arz edersin, son dönemki arz rüzgarı ile fiyatı 8 TL yaparsın. Sonuç : 1 TL lik mal 8 TL ye satıldı.
    Dün söylediğim gibi, Avni yine şapkadan tavşan çıkarmış.

7.  Alıntı Originally Posted by Katsura Yazıyı Oku
    Bist100 haricindeki tahtalarda teknige inanmıyorum. Hele bizim kağıtta hiç inanmam. Teknige göre önce 0.69 cent sonra 1.07 dolara gitmesi gerek sanırım. 0.69 a gider muhtemelen, ama 1 dolardan şüpheliyim.
    Marmaris gyo işi ise tamamen pazarlama. Olayın mantığı şu: 1 TL lik malı değerleme ile 2 TL gösterirsin. Sonra fizibilite raporuyla, beklenen tahmini hasılattı, şuydu buydu 4 Tl'den halka arz edersin, son dönemki arz rüzgarı ile fiyatı 8 TL yaparsın. Sonuç : 1 TL lik mal 8 TL ye satıldı.
    Dün söylediğim gibi, Avni yine şapkadan tavşan çıkarmış.
    İnan gösteremezsin, değerleme şirketleri eskisi gibi değil, ödeleri kopuyor spk dan ki ikinci ihtarda direkt lisans iptali oluyor. Bizim şirkette bilr istediğimiz değeri verdiremedik. " bakın her sene sizinle çalışacağız ". " kusura bakmayın, bu şekilde çalışamayız" falan diyorlar artık. Kokay değil yani 1 e 2 falan artık katsura.

8.  Alıntı Originally Posted by Katsura Yazıyı Oku
    12 milyondan kastın dünkü işlemler ise, kusmamis bilakis toplamışlar. Hatta sabah 2- 3 dakika tavanı bozup 7 kademe aşağı verip panikleyenlerin malını bir anda huplettiler.
    Ancak salı ve çarşamba vakifta ciddi mal çıkışı oldu. Arkasından perşembe hareket geldi. Son iki günde Vakif alıcılı. Ben artık salı ve carsambadaki mal çıkışınin da cep to cep olduğuna kanaat getirdim. Bi nevi baskı ile harekete hazırlık yaptılar.
    Bu arada kuşlu sitede operasyonu u_sarı diye birinin başlattığına dair algı oluşturuldu. Sanki adam takipçileri ile yapmış gibi. Külliyen saçmalık. Avni öyle 10 tane adamı üst üste kor, kahvaltılık niye yer. Geçmişte H.Ö. ye yaptıkları aklımda.
    O kadar doğru yazdiklarin. Her cümlesini imzalarım. Aynen budur hadise. Umut falan bunlar vitrindeki fare biblosu. Avni gibi koskoca patronun yanında...

Sayfa 725/784 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •