Sayfa 536/1002 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Ben 50 yasindayim borsayı 98 den belli takip ederim kah kazandık Kah kaybettik ama son 3 gundur özellikle Çarşamba gün 500 milyon tarihi bir para girişi var bu flim bence yeni başladı sadece düşüncem akp bence IMF le gizli anlaştı
    Biden izin vermeden IMF nasıl verecek IMF ye parayi kim veriyor

2. faizin artmaması diye bir seçenek yok koç.
    o rezezyonu mecbur yiyecez.

ya faizi arttırmayacaz, dolar roketlicek, enflazyon yükselicek ve faiz yükselicek ve rezezyona girecez.

ya da faizi arttıracaz ve rezezyona girecez.

bence kestirme yolu tercih edeceklerdir. en azından üjj bejj ay daha önce rezezyona gireriz,
    ve çok daha çabuk çıkarız.
    kısaca değneğin iki tarafıda çöplü, ortasıda dikenli. buyır burdan yak.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Diyelim ki %15 oldu faizler. bankalar ticari kredileri geri çağırır mi buna karşı hükümet ne gibi adım atacak geçmişte böyle olduğunda geri çağırma oldu baskı vs

4. Hükümet 8 TL doları kabul edecektir Faizi %14 olarak şimdilik ikiside onlar için güncel şartlara göre makul seviye. Hem ithalat azalır hem ihracat desteklenir. Faizin bir kısmını hazine üstlenir.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    arkadaşlar, bana banka kökenli(güvenlik açısından)veya banka iştiraki olan bir aracı kurum lazım.komisyon oranının az olması çok önemli.eğer hesap açma limit koşulu varsa problem olmaz.
    bunu sadece hisse alım satımı için kullansam bile yeter.hissede nakite geçince rahat olamıyorum.

malum belli bir miktar güvence altında ama bu miktarın fazlası....?

vob da problem yok...sadece teminat kadar nakit bıraksan bile yeterli..gerektiğinde EFT ile takviye et..ama hissede nakite geçince durum farklı
    Burgan trade kullanıyorum. Binde 1 komisyon ücretsiz canlı ekran. Belli hacimde ücretsiz ideal programı

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Diyelim ki %15 oldu faizler. bankalar ticari kredileri geri çağırır mi buna karşı hükümet ne gibi adım atacak geçmişte böyle olduğunda geri çağırma oldu baskı vs
    çağırmazlar.
    zate 3 aylık mevzunun nesini geri çağıracaksın.
    işlerine de gelmez.
    faizi 15 yaptınmı tahvil faizleri 10 lara düşer.
    amerikada millet parayı koymaya yer arıyor.
    kasalar dolmuş taşmış. dışarı koysa fareler yer diye korkuyor.
    adamlar diz çöktü, yalvar yakar oldular reize.
    lütfen size dolar getirelim diye bi wallzıtırıtte gösteri yapmadıkları kaldı.
    reize de yufka yürek, madem çok istiyorlar gelsinler dedi. olay bundan ibaret. bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

geçen hafta 5 liraya akbankmı olur yazmıştım,bugun emlak ve oto fiyatlarına baktım aman allahım uçmuşlar,gıda fiyatlarını yazmıyorum,hisselerdede enflasyon rallisi olması gerekiyordu ve oluyor,özellikle bankacılık hala bedava short düşünenler bir kez daha düşünsün y.t.d.

8. Sn koç uzun zamandır sizi takip deyim bı ara yorumlarınız maalesef hatalı idi ama son 3 haftadir tahminleriniz olumlu yönde ilerliyorsunuz.
    Bu hafta çok kritik olacağını düşünenlerenim.
    1. Faiz artırımı
    2. Trump taraftarlarinin sokağa inmesi bu hafta
    3. Bahsetmiş olduğunuz gibi Corona vakaları artışı
    Bu 3 sebeple piyasalarda yön karmaşası içinde olacagi dusuncesindeyim
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bence aslında RTE merkezin faiz arttırmasına kızdı.
    çünkü boşa gitti.
    resesyon dönemlerinde faiz kesilir.
    resesyon biterken faizler arttırılır.
    şu anda faiz arttırmakdemek sanayiiye büyük darbe vurmak demek ve bankalara.
    işler düzelmeden kimse faiz arttıramaz.
    ilk faiz arrtırımını da muhtemelen fed yapar.
    daha sanayiide işler düzelmedi.corona sayısı her gün artıyor.3000 lere geldik.
    bir ay almadan 4000 leri bualacaz.
    piyasalarda tehlke daha bitmedi.
    ülkeler kapanıyor.
    bir düşüş dalgası daha geliyor borsalara

Sayfa 536/1002 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz