faizin artmaması diye bir seçenek yok koç.
o rezezyonu mecbur yiyecez.
ya faizi arttırmayacaz, dolar roketlicek, enflazyon yükselicek ve faiz yükselicek ve rezezyona girecez.
ya da faizi arttıracaz ve rezezyona girecez.
bence kestirme yolu tercih edeceklerdir. en azından üjj bejj ay daha önce rezezyona gireriz,
ve çok daha çabuk çıkarız.
kısaca değneğin iki tarafıda çöplü, ortasıda dikenli. buyır burdan yak.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Diyelim ki %15 oldu faizler. bankalar ticari kredileri geri çağırır mi buna karşı hükümet ne gibi adım atacak geçmişte böyle olduğunda geri çağırma oldu baskı vs
Hükümet 8 TL doları kabul edecektir Faizi %14 olarak şimdilik ikiside onlar için güncel şartlara göre makul seviye. Hem ithalat azalır hem ihracat desteklenir. Faizin bir kısmını hazine üstlenir.
Burgan trade kullanıyorum. Binde 1 komisyon ücretsiz canlı ekran. Belli hacimde ücretsiz ideal programı
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çağırmazlar.
zate 3 aylık mevzunun nesini geri çağıracaksın.
işlerine de gelmez.
faizi 15 yaptınmı tahvil faizleri 10 lara düşer.
amerikada millet parayı koymaya yer arıyor.
kasalar dolmuş taşmış. dışarı koysa fareler yer diye korkuyor.
adamlar diz çöktü, yalvar yakar oldular reize.
lütfen size dolar getirelim diye bi wallzıtırıtte gösteri yapmadıkları kaldı.
reize de yufka yürek, madem çok istiyorlar gelsinler dedi. olay bundan ibaret. bence.
Yatırım tavsiyesi değildir.
geçen hafta 5 liraya akbankmı olur yazmıştım,bugun emlak ve oto fiyatlarına baktım aman allahım uçmuşlar,gıda fiyatlarını yazmıyorum,hisselerdede enflasyon rallisi olması gerekiyordu ve oluyor,özellikle bankacılık hala bedava short düşünenler bir kez daha düşünsün y.t.d.
Sn koç uzun zamandır sizi takip deyim bı ara yorumlarınız maalesef hatalı idi ama son 3 haftadir tahminleriniz olumlu yönde ilerliyorsunuz.
Bu hafta çok kritik olacağını düşünenlerenim.
1. Faiz artırımı
2. Trump taraftarlarinin sokağa inmesi bu hafta
3. Bahsetmiş olduğunuz gibi Corona vakaları artışı
Bu 3 sebeple piyasalarda yön karmaşası içinde olacagi dusuncesindeyim
Yer İmleri