Sayfa 56/199 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 1587 madde; 441 - 448 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1. Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. satın seek kıçını yirsanda satmak yokk sizin gibi paravan dolandırıcı şirketleri borsa kotundan tekme atmak lazimm sünni hacım yaparak millete mall kakalayarak burada tutuyorsunuz ben satmiommm mezara gomdumm

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sn yakamoz sorununuzun ve neye hizmet ettiğinizi hiç anlamadım.Hisse sahipleri borsanın en sevilmeyen belkide yatırımcısına en çok zarar veren ve kaybettiren kişiler. Adamlar kendi hisselerinde yapmadıkları yok birde başka abidik gubudik hiselerde işlem yapıp yasak yiyorlar.Maalesef hissede olan insanların maliyeti çok yüksek olduğundan hisseden bir umutla kimse çıkamıyor.Birde siz devamlı yok 0,35 olur yok herkes satıyo kaçın gibi insanları yanıltırsanız bide hisse prim yaparsa yaptığınız şey çok yakışıksız olur başkalarına verdiğiniz zararla kalırsınız.Yorum yapın,teknik temel bilgi paylaşın ama yanıltıcı hacim rakamları ve fiyat hiç paylaşmayın spk kuralları bunu söylüyor.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by ÜNİ Yazıyı Oku
    Sn yakamoz sorununuzun ve neye hizmet ettiğinizi hiç anlamadım.Hisse sahipleri borsanın en sevilmeyen belkide yatırımcısına en çok zarar veren ve kaybettiren kişiler. Adamlar kendi hisselerinde yapmadıkları yok birde başka abidik gubudik hiselerde işlem yapıp yasak yiyorlar.Maalesef hissede olan insanların maliyeti çok yüksek olduğundan hisseden bir umutla kimse çıkamıyor.Birde siz devamlı yok 0,35 olur yok herkes satıyo kaçın gibi insanları yanıltırsanız bide hisse prim yaparsa yaptığınız şey çok yakışıksız olur başkalarına verdiğiniz zararla kalırsınız.Yorum yapın,teknik temel bilgi paylaşın ama yanıltıcı hacim rakamları ve fiyat hiç paylaşmayın spk kuralları bunu söylüyor.ytd
    gardasimm ben kimseyi sat al deyememm yaniltmamda ben zarardayım zaten ama bu usas gansiz yonetimiii k.y mahfetti çeşitli oyunlar dümenler spk görmezlikten gelioo bunlarla mücadele etmek ıcin burdayım yeni gireceklere derim ki girmesinler biz yandik siz yanmayın bu adamlar kumarbaz bizim paramızı spk da destek vererek caliyorlar

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Neredeyse ieyho ile fiyatlar eşitlendi o zaman her usaşa 1,63 ieyho verileceği haberi yalan çünkü fiyat en önemli gösterge yada birileri veya baştakileri manipülasyonları var.İnşallah olumlu veya olumsuz biran önce karar verilir yoksa bu yamyamlar yatırımcının canını çok yakacaklar.ytd

6. Ya sabır.

Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!

7. Ortalamanin 3 kati işlem oluyor tik yok bu ne aq yas ...ytd

8. Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!

Sayfa 56/199 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •