Sayfa 193/206 İlkİlk ... 93143183191192193194195203 ... SonSon
Arama sonucu : 1643 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: TEHOL - Tera Yatırım Teknoloji Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Bir yhaber lazım Bir haber gönder artık su haberi

KAPtaki açıklama; Şirketimiz 16.11.2020 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılan Serdar KIRMAZ yerine Türk Ticaret Kanunu m. 363/1 uyarınca Hasan Fırat NAMLI'nın Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine ve Yönetim Kurulu üyelerimizden Faruk Rüyal ERGÜL'ün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak seçilmesine karar verilmiştir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    Evet Şirketin Yönetimini Borsacılar Ele geçirdi... Bağımsız üye başkan oldu :D Bu vakitten sonra ekrana bakmayacagım ...
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

3. Yani ongorunuz nedir?

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Çok açık değil mi? Kapa ekranı stressss yapma 3 ay sonra yerine göre sat der gibi geldi bana...

yatırım danışmanı değilim dolayısı ile yazdıklarım yanlızca şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır

Alıntı Originally Posted by yasard Yazıyı Oku
    Yani ongorunuz nedir?

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sizin öngörünüz nedir üstad?

Son günlerde hisse fiyatı az da olsa artan yada bedelli/bedelsiz açıklayan hisselerde hakim ortaklar (özellikle
    şahıs ortaklar) pay satımına gidiyor. Pay satışları çoğaldı dikkat etmek lazım.Enkada tersi var hakim ortak aylardır ala ala şirketin halka açıklık oranını %12lerden %9lara indirdi.

Bana göre, borsacı yeni ortaklar, teknik analizci mi yoksa temel analizci mi olup olmadığını göreceğiz. İnşallah temel analizci olurlar da şirketin temel verilerini ayağa kaldırırlar. Bol kazançlar; hedef kendinizin başkasının değil.YTD.

6. Baskılama var
    Etkili satış yok

7. Deniz gedik tacirler alıcı
    Meryl osmanlı finans satıcı

Senette ne beklenti var
    Bilen biri aydınlatırsa müteşekkir olurum

Alıntı Originally Posted by kanepe Yazıyı Oku
    Deniz gedik tacirler alıcı
    Meryl osmanlı finans satıcı

Senette ne beklenti var
    Bilen biri aydınlatırsa müteşekkir olurum

Çok bildiğimden değil ama, BANA GÖRE; fon çıkışı gerektirmeyen sermaye azaltma ve eşanda %300 sermaye artırımı ile özellikle ilişkili hakim ortaklara olan kısa vadeli borçlar ödenecek olması. gayrimenkullerin ve projelerin devam etmesi kara dönüştürebilir. Geçmiş yıl zararlardan kurtulması gerekir. Finansman giderleri önemli paya sahip zararda. (3Ç2020 ara bilanço ve gelir tablosuna göre)

Genel Kurulda seçilen YK üyeleri arasında değişiklik olmuş. Bu yeni yönetim şirketin zarar edişine bir dur der mi diyebilir mi göreceğiz.Riskler var tabi.Halka açıklık çok yüksek.Hisse biraz toplu olmalı bence.
    Saygılar.Kendi hedefimi belirlerim sizinkini değil.YTD.

Sayfa 193/206 İlkİlk ... 93143183191192193194195203 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •