Benim hesap açıktı nakit yoktu az önce kontrol ettim 16 tanımlanmış ben talep etmedim
Benim hesap açıktı nakit yoktu az önce kontrol ettim 16 tanımlanmış ben talep etmedim
Kiraz da yukari guncelleme varmi?
Sayın NewsTR tablo için emeğine sağlık çok yararlı.
Acaba limitleride ekleme şansımız olur mu ?
Y Bank 250.000 TL ye kadar
Z Bank 500.000 TL ye kadar
X Bank üst limit yok
vb gibi
Teşekkürler
n kolay 16.5 yapmış bilginize..
Kendiliğinden sistem güncellemez. Müşteri temsilcisi ile aynı frekansta buluşabilirseniz yapabiliyorlar. Ama genelde '' olmuyor, sistem kabul etmiyor '' derler. TEB, İNG vb. gerçekten sistemde iş biter ama FİBA, Odeo , burgan gibi yerlerde müşteri temsilcinin inisiyatifi vardır.
Fiba , odeo da hoşgeldin süresi biter bitmez ertesi gün yeniden tanımlayabiliyorlar. Ama geçen yıl en az 6 ay sonra gel diyorlardı. İNG , TEB kabul etmiyorlar. En iyisi, 19 kasımdaki PPK toplantısını bekleyerek artışın ne olacağını görmek ve ona göre Hoşgeldin başlatmak. Bu toplantı öncesi 0,5 - 1 puan artışlar müşteriyi bağlamak amaçlıdır.
Önümüzdeki hafta pazartesi veya salı oranlar kesinleşinceye kadar paraya park yeri olarak Aktif bono kullanılabilir . Diğer oranlara göre iyidir. En iyi tarafı ise şartsız- şurtsuz gecelik olmasıdır. Günlük 500 bin tl. EFT ücretsiz olması ise ballı kaymaktır.
Yer İmleri