Sayfa 545/1002 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

S&P: Türkiye'de ekonomik küçülme ve zayıflayan TL nedeniyle bankaların varlık kalitesinde gelecek yıl kötüleşme öngörülüyor

S&P:
    - Türkiye ekonomisinde bu yıl %2,5 daralma bekleniyor
    - Türkiye ekonomisinde gelecek yıl %4 büyüme bekleniyor
    - Türkiye'de kredi büyümesi yılın kalan kısmında ve gelecek yıl azalır
    - Türkiye'de kredi büyümesini gelecek yıl reel bazda %5'e yakın bekliyoruz

S&P:
    - Türk bankalarının temel riskleri dış borcun refinansmanı ve varlık kalitesi
    - Artan mevduat dolarizasyonu fonlama profili üzerinde baskıları büyütüyor

S&P: Türkiye bankaları yatırımcı güveninde ve gelişen piyasalara para akışındaki değişikliklere karşı hassas olmaya devam edecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını, tedavisine evde devam edildiğini açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    X 100

saat 16 ve 17 barlarına bakmak lazım..1280 üzerine atamazsa sıkı bir düşüş gözlenebilir..hazır yurtdışı kötü döviz

artarkene..

perşembe PPK toplantısı olacak..yeni MB şapkadan tavşanmı çıkaracak yoksa ters köşemi yapacak..

ben şahsen piyasaların faiz arttırımından ne şekilde olursa olsun tatmin olmayacağını düşünenlerdenim..

TAMAMEN HİSSİ KABLELL VUKU..
    VALLA BENİM HOŞUMA GİTMEDİ...BİLEMEM...

MB kararı yabancının hoşuna gitmezde kol bacak keserlerse ne olacağını düşünmek bile istemiyorum
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

ABD'li ilaç şirketi Moderna Inc CEO'su, ABD'de birkaç milyon doz Covid-19 aşısının üretildiğini açıkladı.

5.  Alıntı Originally Posted by dayan Yazıyı Oku
    Hayrına LİKE tuşuna basarak kızımı sevindirebilirsiniz!.
    ������������
    https://youtu.be/yYHRFsYQHJA
    Yaptık,Allah sizinle birlikte sağlıklı,mutlu bir hayat nasip etsin...

Amerikan ilaç firması Pfizer, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı geliştirdiği aşının pilot dağıtımına ABD'nin 4 eyaletinde başladı

garanti devre kesici ..

Hazine maliye bakanı Elvan: "Makro ekonomik istikrar, finansal istikrar ve fiyat istikrarına çok önem veriyoruz. Yol haritamızın genel çerçevesini bunlar oluşturuyor."

Elvan: "Bizim de makul gördüğümüz, haklı gördüğümüz hangi konu varsa, reform niteliğinde olan her konuda gerekli adımları atacağız."

Sayfa 545/1002 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •