Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
PUTÝN: HÝNDÝSTAN VE RUSYA RUSYA'NIN SPUTNÝK V AÞISININ ÜRETÝMÝNE BAÞLAYABÝLÝRLER Kaynak: Bloomberg
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaþkanlýðý Kabinesi 15:30’da Cumhurbaþkaný Erdoðan baþkanlýðýnda toplanacak. Kabine Toplantýsý sonrasýnda yeni coronavirüs tedbirlerinin açýklanmasý bekleniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
X 100
saat 16 ve 17 barlarýna bakmak lazým..1280 üzerine atamazsa sýký bir düþüþ gözlenebilir..hazýr yurtdýþý kötü döviz
artarkene..
perþembe PPK toplantýsý olacak..yeni MB þapkadan tavþanmý çýkaracak yoksa ters köþemi yapacak..
ben þahsen piyasalarýn faiz arttýrýmýndan ne þekilde olursa olsun tatmin olmayacaðýný düþünenlerdenim..
TAMAMEN HÝSSÝ KABLELL VUKU..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri