Sayfa 797/1043 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bankalar nezdinde bir düzeltme oldu ve şimdi faiz kararları satın alınıyor aşağıda günlük desteğimiz 1240. ve 1203 buraları test etse bile hızlı bir şekilde yukarı gideceğimizi düşünüyorum YTD
    Hayırlı geceler hocam inşallah

2. ATEKS .BSOKE.ATAGY YARIN İZLEYECEKLERİM ytd

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    AFYON için söylediğine katılıyorum AMA UŞAK 2.45 üzeri kaldıkça 3.50 ilk hedef olacak. Yolu uzun olanlardan.
    ßu VKGYO 3.75 ÜZERİ HAREKET HUZLANABİLİR. HLGYO İLE BİRLEŞME HİKAYESİ ONE ALINIRSA DAHA AGRESİF OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. KESİNLİKLE Y.T.D.

Ben kağıdı sizlerle tanıdım. Sonra kendimce çalıştım ve alım yapmaya karar verdim. Hatta ilgileneceğim ana kağıtlardan bir oldu. Sebep olan herkese teşekkür ediyorum.

USAK çok geniş bir yükselen trend kanalında hareket ediyor. Bir de ikili zirve yapmak gibi bir huyu var... Pek tabii ki bu direnci kırıp 3.40 ve 4.30 lara gidecektir. Hedefinin çok çok yukarısı olduğuna da inancım tam. Grafikle birlikte alım yaptım ve dün grafikle birlikte sattım.. Umarım bugün yaptığı hacmin hakkını direnci kırarak verir..

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ATEKS .BSOKE.ATAGY YARIN İZLEYECEKLERİM ytd
    Hoşgeldiniz...

USAK ve AFYON icin bugün bakabildiniz mi?

5. Çelik hocam MİPAZ için görüş alabilir miyim

6.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz...

USAK ve AFYON icin bugün bakabildiniz mi?
    her ikiside hak ettiği yerlere gidecekler ..usak bu haftayı 2.51 üstünde kapatsın haftaya daha iyi olur
    afyon biraz daha baskılanıcak gibi beklicez hedeflerimiz orta vade günlük değil

7. Hocam bir zamanlar TİRE den bahsetmistiniz. TİRE için şuan ne düşünüyorsunuz?

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    her ikiside hak ettiği yerlere gidecekler ..usak bu haftayı 2.51 üstünde kapatsın haftaya daha iyi olur
    afyon biraz daha baskılanıcak gibi beklicez hedeflerimiz orta vade günlük değil
    Çelik hocam 3kez sordum sekuru ama cvp vermediniz bakabilirmisiniz tşkrlr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 797/1043 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •