Bu ay, emeklilik fonları ile citi net satıcı konumunda. deutsche yetersiz de olsa satışları karşılamaya çalışmış.
emeklilik fonları telef etti bizi. ne var satacak bu kadar?
Bu ay, emeklilik fonları ile citi net satıcı konumunda. deutsche yetersiz de olsa satışları karşılamaya çalışmış.
emeklilik fonları telef etti bizi. ne var satacak bu kadar?
knfurt ne satıyor???
ETAP ne yapıyor???
başka soru yok..
KNFRT 18.53 ÇİZİK..
ETAP sahibi EFES........alttan çizik...
biri ALMAN firması asla hile hurda olmaz...
diğeri YERLİ ........
hakaret etmeye bile değmeyecek kadar ZAVALLILAR.
Efes'in Anadolu Etap'ta çevirdiği dümenlerle ve allem edip kullem edip 2 milyar tl paha biçerek sermaye artırıp bilançoda eksi varlık olarak yer vermesi ile ilgili tüm eleştirilerine katılıyorum.
Ama işi "üstün Alaman teknolojisi" ya da "üstün Alman ırkı hile hurda yapmaz"a getirmemek lazım. Son tahlilde otomotivden fintech'e, bankacılıktan teknolojiye bir çok şirketi "en büyük skandallar" listesine girecek usulsüzlükler yaptı.
Ama şu var, biz henüz beyin evrimimizi üstün batılı beyaz ırk seviyesine taşıyamadığımızdan bizimkiler "basit hırsız"lık yapıyor. Üstün beyaz ırk ise nitelikli dolandırıcı.
Konuyu spk sordum Aralık ayında yabancı ortak 0 değer biçtiği etap Mart ayında 2.5 milyar değer neye göre biçilmiştir ? Şeftali bahçelerinin altında altın bakır gümüş madeni mi çıkmıştır ? 2.5 milyar net işletme değeri (borç düşülmüş) hangi denetim firması tespit etti , şirket değerleme raporu kap yatınlatılması vs sordum bakalım ne çıkacak
Sanırsın ki Cola başka şirketin iştiraki. Seneye oradan 1 milyar kar gelecek ama tık yok.
Yer İmleri