Gercekten rahatladim10 Kasimdan sonraki dususleri acitti , AES 10 - 16 kasim arasi dolardan buyuk darbe yedi . Cok kotu olmayan bir kar birakacak diye dusunuyorum. Dustukce almistim. Tahmin ve takip etmek cok zor piyasasi cok volatil. Neyseki kurtuldum bir daha da bulasmam gibi. Biden ile IPJ donemi belki de o tarafa yonelmek lazim biraz. Gecen gun okumustum Tesla da sp500 e kabul edilmis.
Şu an politika faizine karşılık piyasa faizi 14.5 15 civarı zaten. E haliyle 12.5 Luk politika faizi 16 ya da 17 piyasa faizi demek. Bunun nesini anlamadiniz anlayamadım. Yazıda politika faizi 16 olur demedim ki "piyasaya yansıması" dedim. İşte bundan ötürü yatırımın bir kısmıyla nakite dönmek isterse bir kişi ppf mı daha iyi olur bu durumda sizce kvb fonu mu?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Ne derseniz boş. Yukarılardan gelen bir karar vardır.) Su an o kararı birilerinin bilme ihtimali ve ona gore pozisyon alma ihtimali var mı.) imkansiz değil.
Sıcak paraya mahkûm bırakıldık. Onları ikna etmek için de sayılardan fazlası gerekiyor. Ne demişler yediğiniz hurmalar elbet canınızı yakacak. Yaz boyu -5'i bulan reel faizlerle aofm 7 ile (bu arada eurobond faizleri bile 7yi buldu) fonlamadan başka sonuç beklememek lazım. Su an geleneksel ihalelerde çıkan fiyat zaten 15.
Beklentileri yönetmek istiyorlarsa eşik belli 500. Yarın Eylül 2018 dejavusu olmasını bekliyorum. Yani sadelesme ve sıkılaşma aynı anda gelebilir. Ama kurlardaki etkisi 2018 gibi etkili olmayabilir.
Eib bugun biraz kendini toparlamistir umarim.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mac Fon:+4.01
Yer İmleri