Originally Posted by
melihsah
Nnf +1.48 getirmiş, yine endeksin oldukça gerisinde kalmış.
Yani zaman zaman geride kalmasını anlayabiliyorum, bundan daha doğal bir şey yok, sürekli endeksi geçemez. Ama twitterda hala ''bu ara başarısızız, öngöremedik'' demek yerine, marketler yürüdü, havacılık yürüdü, bankacılık yürüdü diye bahaneler bulmaları çok can sıkıcı hakkaten.
Şu 5 yılda neler neler yürüdü , neler geri çekildi, ama hem tkf hem mac, ne yürüdüyse orada yerini çoktan almıştı. Zaten iyi fon ile kötü fonun farkını bu yaratıyor.
Bir de hiç bir fonda olmayan saplantılı fanatik bir kitle yaratmışlar, tuhaf bir şekilde taraftar gibi bir güruh oluşmuş, gık dedirtmiyorlar kimseye. Bunlar bahane değil yazdım diye özelden yemediğim küfür kalmadı twitterda. Sildim.
Hisselerde olur ya evladı gibi sahiplenen adamlar, fonlarda da başladı bu tür şeyler.
Yani bende de var ama 'geçen ay iyiydi, bu ay kötü' demenin nesi kötü, kötü işte. Bu ay kötü. Bunda ne var.
Yine de bence hala en iyi 3.hsyf. En azından öyle kalır umarım.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri