Sayfa 725/1002 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. Yavassssd alllll short olan var
    Kafkaf nerede

2.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Eşşek yüküyle altın ve dolar aldım. Yemişim hissesini ıvırını zıvırını dkda %3 çıkıp %5 düşen zımbırtısını. Kafam rahat.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Pes mi ettin ? Hayırlı olsun.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ohhhh my god....oha style...giren toplam para 900 mio USD...yetmez ama evet...

YURTDIŞI YERLEŞİKLER HİSSE STOKU HAFTALIK DEĞİŞİMİ (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETİNDEN ARINDIRILMIŞ) 13 KASIM'DA :+614,4 MİLYON USD

YURTDIŞI YERLEŞİKLER DİBS STOKU HAFTALIK DEĞİŞİMİ (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETİNDEN ARINDIRILMIŞ) 13 KASIM'DA :+293,9 MİLYON USD
    Hane hakkıda 1.5 milyar dolar almış. Merkez bankası dolar almaya başlamazsa halk onun yerine ben alirim demiş..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bence siz çok bekleyeceniz
    hatırlayın o merkez bankasının 600 kusur puan faiz arttirdiği günnü öğlen saatlerinde yapılan açıklamayı ve sonra merkez bankası çıktı lank diye arttırdı faizi dolardaki ogün öğlene doğru başlayan hareketi ve faiz kararından sonraki hareketi birileri doalr long short derken malı o gün götürdüydü
    bak o günü hatırlayanlar var doalrda 2 saatte long shortla malı götürenler hiç konuşulmadı kimler o gün ne kadar kaldırdı bilen var mı
    ben yarın bu açıklamadan sonra 500 puan faiz artışı bekliyorum
    açıklamadan önce 300 dü beklentim

25 puan az arttırdı ama dünkü hareketler beni hiç yanıltmadı adım gibi emindim bböyle birşey olacağından ayrıca naci ağbal bir söz alarak gelmiştir oraya yoksa mb nın başına gelmezdi.
    bir halt olacağı yok.

5. Faiz sebep enflasyon neticedir..enflasyon %15 mi oldu bir anda şimdi..

6. Günü en tepeden kapatıp
    Yeni hesap resetlemesi yapabilir
    Tikkat!!

Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    eyidir. risk vardı. bi ademlik olabilir riskine ağmen böyle girdiyse madem eyidir.
    Son atar gibi duri ).. Kim bile ama bu da geri teperse ise oSıra yapı payd00ss.

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    yıl sonu 7. 7-20
    olabilir. olmayada bilir

Sayfa 725/1002 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •