Sayfa 610/656 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. İsmail bey aynı sektörde olan
    Bakab, gedza, kaplm fiyatlarını gördükten sonra durdo için ne desek boş.
    Yatırım tavsiyesi filan değildir

2.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    İsmail bey aynı sektörde olan
    Bakab, gedza, kaplm fiyatlarını gördükten sonra durdo için ne desek boş.
    Yatırım tavsiyesi filan değildir
    Muhtemelen o fırmalar temel gıda urunlerı ambalajı uretıyordu, salgın onlara yaradı.

Biz ise lüks tüketim ürünlerine yatırım yaptık, hayat normale döndüğündede biz o firmalardan ayrışacağız biraz daha zaman sadece ben 2021 ıkıncı yarısı için çok umutluyum borçlarda kısa vadelı oldugu için borçlar bittikten sonra gelecek net karlar çok yuksek rakamlar olacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Muhtemelen o fırmalar temel gıda urunlerı ambalajı uretıyordu, salgın onlara yaradı.

Biz ise lüks tüketim ürünlerine yatırım yaptık, hayat normale döndüğündede biz o firmalardan ayrışacağız biraz daha zaman sadece ben 2021 ıkıncı yarısı için çok umutluyum borçlarda kısa vadelı oldugu için borçlar bittikten sonra gelecek net karlar çok yuksek rakamlar olacaktır.
    herşey iyi güzel anlattın başkan da yeni kurulacak olan makinadan beklenen ciro nedir? şirketin toplam cirosunu ne kadar etkiler.

4.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    herşey iyi güzel anlattın başkan da yeni kurulacak olan makinadan beklenen ciro nedir? şirketin toplam cirosunu ne kadar etkiler.
    Kurulan ve kurulacak makıneler turkıyede tek olan makıneler ciroyu tahmın etmek zor, yuksek hızlı tren gibi düşünün bu makıneleri :-)

tek sorun salgın o da bitince yeni anlaşma haberleri gelecektir, daha önce bir kap yolladılar bu bir dönümdü bundan sonrada gelecek.

5. Bu arada hissede 3 saatlık ve 4 saatlık grafık guzel çalışıyor trade etmek için kullanılabilir, hacim olsun biraz kagıtta.

6.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Bu arada hissede 3 saatlık ve 4 saatlık grafık guzel çalışıyor trade etmek için kullanılabilir, hacim olsun biraz kagıtta.
    HAklısınız ben de haftaya katılmayı düşünüyorum o trene, al ver, ver al mı diyorlar ona. İşte o.
    Çok da anlamam ama dalayım bakalım.
    Hareket orda bereket
    Yatırım tavsiyesi filan değildir ha ona göre 😃😀
    Sadece baş harfi G olan kurumlar mı yapacak 😄
    Dalgasız DENİZ olmazmış😃

7. Bakalım muhasebeciler bu sefer neyi gösterip de zarar yazacaklar? Veya zararı abartacaklar?
    Kambiyo, kur komedisi de bitti 😍🥰😜

8. Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 610/656 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •