Sayfa 568/1002 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Ekrem İmamoğlu: Yarın sabah 09.10’da FOX TV’de İsmail küçükkaya ile Demokrasi Meydanı’nda İstanbul ile ilgili güncel konuları konuşacağız, merak edilen soruları yanıtlayacağım

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Günaydın kafe

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

ABD Sağlık Bakanı Alex Azar, Pfizer'in aşı onayı için FDA'e* bugün başvurmasının beklendiğini söyledi

İzmir'de aralarında Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve yardımcılarının da bulunduğu 22 kişi sahtecilik suçlamasından gözaltına alındı

Ekrem İmamoğlu : 440 vefat İstanbul tarihinin en yüksek sayısı , sağlık bakanının bu sayıları bu kadar savunmasını anlamıyorum rakam ortadan geçen yıl Kasım ayında 205 ortalama vefat vardı .

Merkez Bankası, FX kotasyon swap işlemlerinde TL cinsi faiz oranını yüzde 13,25'ten yüzde 15,00'e yükseltti

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 568/1002 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •