Sayfa 40/72 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon
Arama sonucu : 575 madde; 313 - 320 arası.

Konu: FONARŞİ ( hellistheothers )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    teşekkür ederim ilginizce. fpe bende vardı anlamıdna dediyseniz yoktu. dbh eurobond fonları arasında en uzun vadeli bondları taşıyan eurobond fonu . bu yüzden cdsteki düşüşler en fazla en uzun vadeli bondlara yarıyor.
    Bu açıklama çok mantıklı. teşekkürler. Bir soruda benden : Riski ve getirisi yüksek özel sektör eurobonlarına hangi fon yatırım yapıyor biliyormusunuz? Bu tip özel sektör eurobondları min. 200.000 usd olarak alabiliyorsunuz ve riski yüksek ama fon aynı anda en az 10 bond alacağı için riski dağıtmış oluyor.
    'Piyasa analizi sadece kendi pozisyonunu empoze etmektir' Şant Manukyan

2.  Alıntı Originally Posted by Realtor Yazıyı Oku
    Bu açıklama çok mantıklı. teşekkürler. Bir soruda benden : Riski ve getirisi yüksek özel sektör eurobonlarına hangi fon yatırım yapıyor biliyormusunuz? Bu tip özel sektör eurobondları min. 200.000 usd olarak alabiliyorsunuz ve riski yüksek ama fon aynı anda en az 10 bond alacağı için riski dağıtmış oluyor.
    Özel sektör bondlarının en yoğun olduğu eurobond fonu da dbh benim bildiklerim içinde. ama ake vs. de o tarafta yogun olabilir, incelemedim.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. sayın hellistheothers,

serbest fonlar konusunda görüşleriniz nedir? Takip ettiğiniz bu tür fon var mı?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    sayın hellistheothers,

serbest fonlar konusunda görüşleriniz nedir? Takip ettiğiniz bu tür fon var mı?
    Serbest fonların işleyiş sistemi diğer fonlardan biraz farklı. ( normal fonlarda getiri riski dışında hiç bir risk yok , uzun bir mevzu bu ; bir kaç yazımda bahsetmiştim ) Serbest fonlarda havuz, direk fonu çıkaran portföy kurumunda olduğu için, kurum ve portföy firması gibi riskleri de içeriyor. Ben o yüzden nitelikli yatırımcı şartını sağlamama rağmen sıcak bakmıyorum kişisel olarak açıkçası.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    20.11.2020

hsyf rating :

TKF rating 28,96 ( devam )
    MAC rating 14,87 ( devam )
    NNF rating 16,69 ( devam )
    OPH rating 12,16 ( devam )

4.hsyf olarak OPH portföye girdi.

Portföy ekleme : 50 lot suc , 1500 lot gbc ekledim portföye.

Bugün mac'da hafif gerileme diğerlerinin ratinginde artış var.

Değişken sepet

EIB/SUC/IDY = Günlük ortalama = 0.22 % - 100 günlük ortalama (0.07% ) (eşik değer üstü devam)

Not : Ratingi ''0'' olan hsyf o gün itibarı ile başka hisse fonla değiştirilecektir, benim gözümde yeteri kadar başarısızdır.
    Not 2 : Değişkenlerin 100 günlük ortalaması , iyi bir ppf günlüğünden yüksek oldukça devam ( Eşik değer 0,05%)
    23.11.2020

hsyf rating :

TKF rating 28,66 ( devam )
    MAC rating 15,83 ( devam )
    NNF rating 16,84 ( devam )
    OPH rating 12,36 ( devam )

Portföy ekleme : 120 lot suc ekledim portföye ( IDY'nin SUC'a dönüşümü sürüyor )

ıdy sıfırlanınca, suc ve eib yanına 3.değişken ne olabilir ?

Bugün tkf hariç tüm hsyf ratinglerinde hafif yükselişler var.

Değişken sepet

EIB/SUC/IDY = Günlük ortalama = 0.15 % - 100 günlük ortalama (0.07% ) (eşik değer üstü devam)

Not : Ratingi ''0'' olan hsyf o gün itibarı ile başka hisse fonla değiştirilecektir, benim gözümde yeteri kadar başarısızdır.
    Not 2 : Değişkenlerin 100 günlük ortalaması , iyi bir ppf günlüğünden yüksek oldukça devam ( Eşik değer 0,05%)

6. Değişken sepette, ıdy'nin kademeli çıkışından sonra eib/suc oalrak ikili bir sepette ya da iki tane daha bir kademe riskli değişkenler ilave edip dörtlü bir sepet şeklinde de devam edebilirim. Paylaşacağım. Tekrar derinlemesine bir süre inceleyeceğim.

Değişkenlerin ortalamasında ppflerin bir tık üstü getiri hedefliyoruz aslında portföy bazında.

7. sn. hellistheothers size zahmet olmayacaksa günlük alımlarınızın altına fon portföyünün son durumunu da ekleyebilir misiniz? Yanlış anlamayın sizi indikatör olarak kullandığımdan değil, doğrularımı yanlışlarımı match etmek amacım.

8.  Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    sn. hellistheothers size zahmet olmayacaksa günlük alımlarınızın altına fon portföyünün son durumunu da ekleyebilir misiniz? Yanlış anlamayın sizi indikatör olarak kullandığımdan değil, doğrularımı yanlışlarımı match etmek amacım.
    Durumdan kastım oranlardır bu arada %10 MAC, %12 TKF vs. gibi.

Sayfa 40/72 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •