Merhaba ak portfoyun apy44 %100 ana para koruma eticaret fonu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Kısaca vadeli bir fon ve Ayda iki kez fiyat açıklanıyor.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba ak portfoyun apy44 %100 ana para koruma eticaret fonu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Kısaca vadeli bir fon ve Ayda iki kez fiyat açıklanıyor.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hocam paylaşımlarınız için gerçekten müteşekkiriz. Çok teşekkürler 🙏
birisi yazmış parayla istesek alamayız bu bilgileri diye.
Aynen katılıyorum paralı eğitimlerin büyük kısmı çöp. şimdiye kadar gerçekten değerli bilgileri sizin gibi değerli insanlardan ücretsiz platformlardan aldım.
Emeğiniz için gerçekten teşekkürler günlük rating leri de takip pediyorum.
Belki bir gün siz de gerek fx platformundaki bilgilerinizi gerekse de fon birikiminiz udemy gibi bir platformda toplu olarak paylaşmak istersiniz.
Nil Satis Nisi Optimum
Udemy'de var bir arkadaş hatırladıkça gülüyorum. 8 bölüm video çekmiş her fon türü ile ilgili. Videoların hepsi şu şekilde;
- Dövizin yükseleceğini mi düşünüyorsunuz? O zaman ağırlığı dövize verin!
- Altın mı yükselecek, altın ağırlığını arttırın!
Hiç aklıma gelmemişti mesela bu sistem ben oradan epeyce faydalandım. Neyse ki udemy ücret iadesi yapıyor.
üstadım.
Hocam emeğinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Nnf reytingi düşüp Oph reytingi artmaya devam ederse Nnf Oph değişimi yapmayı düşünüyorum. Yoluma 3 hyf ile devam etmeyi düşümüyorum. Sayı arttıkça sanki tüm endeksi alıyomuşum gibi düşünüyorum. 3 üstüne hisse toplarken de çıkamamıştım biraz ya herrü ya merrücü nir yapım var. Ama borsa beni 10 yıl boyunca hiç üzmedi fonda üzmez inşallah.
Yer İmleri