Dow 30.000 direncine takıldı kaldı...Eğer üzerine güçlü bir şekilde çıkarsa ilginç şeyler olabilir bence..
Borsalardan en ilginci Nikkei, 91 yılındaki zirvesinde, sırada 90 yılındaki zirve olur mu acaba..! Bu salgın olayını çok iyi kullandılar aslında, insanlar hep panik halinde....Long olabilmek cesaret işi...
Borsa psikoloji işi başka birşey değil...
imf derin resesyon geliyor demiş.
bişey işte
Yükseldikçe satış bekleyenlerin sayısı artıyor. Sinirlerin iyice bozulması lazım.
Yeni tepeler gelebilir ufak ufak yatayda. Ama göstergeler uyumsuzluğa başladı.
1382
1316
Endeks aralık vade bitmeden buralara dokunmasını bekliyorum.
Sabırla bekliyoruz. Sinyal güçlü olmadan pozisyon açmak yok.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Rekor sürede ++ 30,Xxx çıkMUş oldu zati uçuk vadeli kaldıraçlı endeksimiz,
yine -3-5-8 binG kaydırMalı bence satsınlar leziz demi, nooolcaH yaa..
NE YAZSAM BİRİLERİNİN İŞİNE GELMİYOR.
ŞİMDİ DÜŞECEK DEDİM DİYE SATAŞAN BU ZAT
O ZAMAN ÇIKACAK DEYİNCE SATAŞMIŞ.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
30-10-2020, 11:36#5610nosfecagri nosfecagri şu an forumda
Bronz Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
3,508
Pes etme abey de kullandigin yöntem sıkıntılı şu anlamda :
Çok sert şekilde Çok düşük/ yüksek hedef veriyorsun. Benim kafamda her zaman borsa satranç gibi yani en fazla 1 hamle sonra ne olursa ne yaparım onu biliyorum onun dışında herhangi bir yön tahminim yok. Özellikle VIOP için. Tahmin etmek zaten bence en tehlikeli şey. Mesela yani "borsa ucuz" diyebiliriz veya "tahvil düşerse bu kurda borsa ucuz" da diyebiliriz ama 80 e düşecek 200 e çıkacak diyemeyiz biz de kimse de bilemez. tahmin ettiğin anda kendini bağladın. Ya yanılırsan? 3 4 5 kere üst üste yanılırsan? Ne gerek var ki tahmin etmeye.
Oyuncu olsan şimdiye kadar 20 kere sifirlamistin sen de biliyorsun da poz almıyorsun Allah'tan
Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
borsalar buradan çıkmıyorsa
artık benden pes.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri