Acı reçetenin bir ayağı IMF olamaz. Önce ABD ve s400 halk bankası ve diğer şartlar yerine gelmeden bu kapı açılmaz. AB ABD ye ters düşmez. ABD nin AB de ki üs sayısına bakarsanız anlarsınız. Fransa İngiltere harici ordusu yeterli ülke yok.
Acı reçetenin bir ayağı IMF olamaz. Önce ABD ve s400 halk bankası ve diğer şartlar yerine gelmeden bu kapı açılmaz. AB ABD ye ters düşmez. ABD nin AB de ki üs sayısına bakarsanız anlarsınız. Fransa İngiltere harici ordusu yeterli ülke yok.
emektarım......bu 2 cente gıtmeyecekse.........vobda hıcbırzaman......150den zortlayan kaybetmememiş......kaldıkı borsa tarıhınde ayl23bın puan rekora yakın.....136 ustu ....zor bence.....trade yok .....al bekle.....temınat saglam olsun........145 144.....yıne gelecek kacarı yok
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Coronodan Kapanma bekliyorum
Coronadan iflaslar bekliyorum bu sefer
Bu sefer milletin ocağına incir ağacı dikecek
Maddi manevi hazırlıklı olmak lazım
Buradan löng açan niye açıyor arkadaş
Biri bana anlatsın niye löng olunur
Bummer de gelip bu borsa düşmez derse tamamdır bu iş
Gören oldumu bummeri
Bugün yine iyi löng bozmuşlar
İş yat bank Amerika yapı kredi
Biraz düşündüm bu rakam üzerinde, olma olasılığı var mı diye. Bir tek durumda 6.40-6.50, ya da 6.85 durumu olabilir dedim kendi kendime. O da, AKP Biden ile anlaşır, RTE tekrar BOP eşbaşkanı olur, HDP ile 2. açılım süreci başlar ve Federasyon konusunda anlaşırlar ve ABD de bunun finansmanını sağlar ise bu durumda olabilir.
Bu yazdıklarım kesinlikle polemik amaçlı, ya da laf sokma falan değildir. Medeni bir şekilde Sn ABKAnın düşüncelerine karşı kendi düşüncemi yazıyorum. Karşı düşünceye de saygılıyım. Bu dünyada, bu piyasada olmaz olmaz.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri