Para verdi para alıp çıkacak.
Hocam sizin bu kağıtla var bir sıkıntınız ama çözemedim.. Elinizde olan kağıdı övüyorsunuz başka topiklerde görüyorum ama olmayınca yeriyorsunuz sanırım ama infoya özel bir gareziniz var.. Geleceğinin çok parlak olduğuna ben inanıyorum burada bu konuda değerli bilgi veren arkadaşlar da var. Olumsuz tarafını da sizden dinlemek isterim.
Olumsuz tarafı şu spk haberi düştü ya, tavan bekliyordu. Yemişim tavanı. İşmen tavansız 3.3 lardan 13 lere gitti. Bunun böyle komisyon gelirleri olsun gerisi tırt.bilmiyorum net günlük 1 m kazanıyor mu ama tarila kazanıyor dedi.işmende 2 sene önce günlük 1 kazanırdı. Tabi bir işmen olmayacağız ama bir gediği geçeceğiz inş.
Başta şu notu düşeyim, benim hesaplarım genellikle monaroza beyin hesaplarına göre çok hafif düşük kalıyor.
Benim tabloma göre BIST + VIOP komisyonlarından 9-13 Kasım haftasında 3.8m, 16-20 Kasım haftasında 3.5m gelir edilmiş.
Ortalama komisyon oranına göre dönem sonunda 38.7m BIST + VIOP karı elde edilecek. 3. çeyrekte bu rakam 29.4m idi. Aralık ayında etkisini göreceğimiz bedelliden gelecek sermaye katkısı hesaplamalara dahil değil.
Yer İmleri