Para verdi para alýp çýkacak.
Hocam sizin bu kaðýtla var bir sýkýntýnýz ama çözemedim.. Elinizde olan kaðýdý övüyorsunuz baþka topiklerde görüyorum ama olmayýnca yeriyorsunuz sanýrým ama infoya özel bir gareziniz var.. Geleceðinin çok parlak olduðuna ben inanýyorum burada bu konuda deðerli bilgi veren arkadaþlar da var. Olumsuz tarafýný da sizden dinlemek isterim.
Olumsuz tarafý þu spk haberi düþtü ya, tavan bekliyordu. Yemiþim tavaný. Ýþmen tavansýz 3.3 lardan 13 lere gitti. Bunun böyle komisyon gelirleri olsun gerisi týrt.bilmiyorum net günlük 1 m kazanýyor mu ama tarila kazanýyor dedi.iþmende 2 sene önce günlük 1 kazanýrdý. Tabi bir iþmen olmayacaðýz ama bir gediði geçeceðiz inþ.
Baþta þu notu düþeyim, benim hesaplarým genellikle monaroza beyin hesaplarýna göre çok hafif düþük kalýyor.
Benim tabloma göre BIST + VIOP komisyonlarýndan 9-13 Kasým haftasýnda 3.8m, 16-20 Kasým haftasýnda 3.5m gelir edilmiþ.
Ortalama komisyon oranýna göre dönem sonunda 38.7m BIST + VIOP karý elde edilecek. 3. çeyrekte bu rakam 29.4m idi. Aralýk ayýnda etkisini göreceðimiz bedelliden gelecek sermaye katkýsý hesaplamalara dahil deðil.
Yer Ýmleri