Türkiye'de son 24 saatte 152 bin 214 Kovid-19 testi yapıldı, 5 bin 532 kişiye hastalık tanısı konuldu, 135 kişi hayatını kaybetti.
Dün 3990 olan ağır hasta sayısı 135 vefata rağmen bugün 4121’e yükseldi
Türkiye'de son 24 saatte 152 bin 214 Kovid-19 testi yapıldı, 5 bin 532 kişiye hastalık tanısı konuldu, 135 kişi hayatını kaybetti.
Dün 3990 olan ağır hasta sayısı 135 vefata rağmen bugün 4121’e yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kovid-19 tedbirleri kapsamında saat 20.00’den itibaren yurt genelinde sokağa çıkma kısıtlaması başlayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık bakanı : En iyi tedbir evimizdir. Evde geçen zaman arttıkça salgınla mücadele gücümüz de artacak. Ben işimin başında olmak zorundayım. Sizden evde olduğunuzu gösteren fotoğraf ve videoları bekliyoruz
İcisleri bakan yardımcısı : Herkesi evlerine davet ediyoruz. Lütfen davete icabet edelim.[emoji120]
Emlak vergisi, araç vergisi, cereyan, su, doğalgazık, telefon parası, SGK, gelir vergisi, trafik sigortası, kira hepsi tıkır tıkır işliyor...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Emlak vergisi =ev alırken bana mı sordun ,sat kurtul
Araç vergisi=ilk madde geçerlidir.
Cereyan =mum diye bir şey var
Doğal gazık=odun yak
Telefon parası=eskiden telefon mu vardı?
SGK=Suriyeli çalıştır. O kadar Suriyeli getirdik size de yaranılmıyor.
Gelir vergisi =kaçır gitsin,
Trafik sigortası=2.şıktan dayı yok hükmündedir.
Ya ne nankör millet.
Evi satarsak kira öderiz, odun kömür yakmak daha pahalıya gelir, işçi çalıştırmıyoruz kendi BAG-GUR'muzu ödüyoruz.
Ve en can alıcı yer ise, taş mı yiyecez?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri