Sayfa 35/335 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 2680 madde; 273 - 280 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1.  Alıntı Originally Posted by bayram Yazıyı Oku
    Yine millete yukarıdan mı yedirdiler ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Neden satmadınız ? ben 2.41 e emir vermiştim satmış. Şimdi tekrar alsam mı diye düşünüyorum

2. Maliyet yüksek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Ky kalmadi diyen arkadaslara selam😀 daha buralardayım

4. 5 milyon lot hacim yap 2.53 gör ama günü 2.27 kapat,artı yazdığı gün bile moral bozmayı başarabilen ender bir tür..bu şirketin tez zamanda bu mirasyedi sahiplerden kurtulması lazım

5. kote ettirilen 5.5 milyon lot hiç olmamış,zamanlaması da manidar,biz arsa ve inşaat ile ilgili haber beklerken yaptıkları işe bak,en iyimser tarafından düşünsek dahi bu hisseler tahtanın üstünde demokles kılıcı gibi sallanıp duracak bundan sonra,tahtaya kimse bulaşamasın istiyorlar ama kendilerinin de bi mok yapabildikleri yok,yatırımcılarını perişan etmekten başka..inşallah bundan sonra da aynı zihniyette devam etmezler

6. O mallar gelmez,,,,gelse bile onları alacak çok yatırımcı var,,,,15-20 milyon bu işleri yapanlar(spek) için para değil,,,,2 günde alırlar,,,,ama sahip satmaz adam 500-600 milyonluk avm konut yapacak hisseyi 90 milyon yaklaşık 25 milyon $dan satacak o hisseler 7 tl üstünden satışa gelir ,,,,şimdi değil

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7. moova gibi arsa işini de mundar etmesinler de..

Tahta da ki hareketler Patron onayı olmaz ise saman alevi gibi yanıp söner..... Grup bana göre tahta da önceden poz almış durumda .........2.2 artık hayal demiştim 2.5 e gitmiş........Ekran karşısında olsam kesin yarısını sallardım ama kısmet değilmiş.

Arsa işi ile alakalı resmi yazı proje haberleri ile tahta da yukarı yönlü hareketler kaçınılmaz........Bu arada elinde mal olan kişiler yukarıda satıp aşağıdan mallarını alarak yola devam edeceğine inanıyorum.......... Kısa vade direnç 2.5 oldu...........

Sayfa 35/335 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •