Son düzenleme : hayek; 23-11-2020 saat: 23:04.
son 10 gundur satanlar. bu garanti, yapi kredi, ak ve is yatirim spek abimizin (ya da ablamizin) cok buyuk ihtimalle karsi ayağı. ozellikle garanti yatirimdan surekli verip, info'dan alis yapiyor ! garanti surekli satan info surekli alan modeli
bi de citibank yabanci takasindan 100.000 lot cikis gorunuyor, t+2 takaslari incelendiginde
info, garanti, is, yapi kredi, ak, ziraat, vakif ekseninde donen bir oyun ! bide efsane deniz ve Qnb var [emoji846]
Son düzenleme : hayek; 23-11-2020 saat: 23:04.
Bedellinin tamamlanması önemli olmakla beraber likidite sorununun halledilip alt pazardan çıkmasını (brüt takas) daha önemli görüyorum.
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
Olayı çözmüşsün hocam. 13 küsürlerden döndü bide, oda ayrı bi olay. Galiba istedikleri gelmedi, a1 rahatsız etti bence. Resmen çizdiler ve indirdiler. Brütte olmasa idik olay biterdi. biz t+2 geçmiş satsak alırdık ama bir kere! Kıyılacak kağıt değil şu an gözümde. Benim artık baktığım tek şey hacimler. Bugünde bist + viop fena değildi. Şöyle ölüsü 1m geleceği günler ne zaman olacak merak ediyorum.
Biri bana şu likitide < 7.5 olayını bi anlatsın hayrına lütfen. Yıldız pazarda < 2.5 demek demek alt pazarda< 7.5 demek ne demek
Gördüğüm bu, amatörüm çok dikkate alınmasın
https://twitter.com/goktugdemirbag/s...65574868930563
Yer İmleri