Sayfa 594/1002 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Devlet Bahçeli : Siyaset eskisi bir şahsın Kavala ile Demirtaş'a güzellemeler yapması çarpıklıktır ahmaklıktır. Bu suçluyu övmektir. Devran isimli şahıs teröristtir yazan da teröristtir. Sayın Arınç aslına mı çekiyorsun nesline mi dönüyorsun? Sen Devran'ı bırak da Mehmet'lere bak.''

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Menemen Belediyesindeki "zimmet" ve "irtikap" iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Serdar Aksoy tutuklandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Devlet Bahçeli: Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır, ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz
    1990 ların beyaz toroslu köhne zihniyetinde yaşayan bu zevatın halen itibar bulması ve daha üzücüsü ülkemizin , çocuklarımızın ve geleceğimizin üzerinde bu kadar etkili olması insanı gerçekten kahrediyor.
    Muhalefete bakınca da her bir muhalefet partisinin başında da o partinin diktatörleri var. Biri 10 dan fazla seçim kaybetmiş halen yumuşak diktatörlüğü ile sürekli parti genel başkanı diğeri fikri uymayan herkesi partisinden yolluyor.
    Ülkede herkesin tek kaygısı var o da kendi koltuğu...
    Maalesef ülkemiz bu durumu ekonomik ve sosyolojik olarak günümüz siyasetçilerini taşıyamayacak durumda şuan...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Devlet Bahçeli: Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır, ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz
    Ne davası bu ? amacınız nedir dava derken ?

neden bundan bahsedilmiyor hiç
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal: Beklediğimizden fazla müracaat oldu. 21 binden fazla aşı yaptırmak isteyen var. Tedbirlerle beraber toplumun yüzde 60'ı aşılandığında salgın duracak

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku

en son karısını öldürmekten yargılandı ceza aldı sanırım ondan bahsediyorlar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku

dava, sadece bir partinin değil tüm siyasilerce çıkar anlamında kullanıldığını değerlendiriyorum.

yani; "kendisinden çıkarımız olduğu sürece, suyumuza uygun gittiği müddetçe dava (çıkar) arkadaşımdır. çıkarımıza uygun hareket etmezse uzaklaşırız, davamız ayrılır." diye anlıyorum.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 594/1002 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •