MÝT, terör örgütü PKK/KCK'nýn Irak ile Suriye arasýndaki terörist sevkini koordine eden Hizret Çalkýn'ý Irak'ýn kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
MÝT, terör örgütü PKK/KCK'nýn Irak ile Suriye arasýndaki terörist sevkini koordine eden Hizret Çalkýn'ý Irak'ýn kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýzmir Ýl Hýfzýssýhha Kurulu'nun yeni aldýðý Covid-19 tedbirlerine göre; sahil bantlarý, park, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarýnda sandalye veya oturarak piknik yapma faaliyetleri yasaklandý. Ayrýca AVM'lerin ortak alanlarýnda bulunan masa ve sandalyelerin de kaldýrýlmasý kararý alýndý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
BDDK: Aktif Rasyo hesaplanmasýna son verilmesine ve buna iliþkin yukarýda yer verilen tüm Kurul Kararlarýnýn 31.12.2020 tarihi itibariyle yürürlükten kaldýrýlmasýna karar verildi
Ýþbankasý internet bankacýlýðý bende yine gümledi,neymiþ,güncelleme yapýyorlarmýþ,borsanýn açýlýþýndamý yapýyorlar,zaten 1 yýldýr bu eziyeti bana çektiriyorlar,diðer ayni bankanýn hesaplarýnda sorun yok,bula,bula beni buluyorlar![]()
MHP / Devlet Bahçeli : Özellikle vaka ve vefat sayýlarýyla ilgili korku uyandýranlarýn bize göre niyeti kötüdür. ÝBB Baþkaný Ýmamoðlu'nýn laçka açýklamalarýnýn itibar edilecek hiçbir yaný yoktur.
Banka hisse senetlerine nasil etki eder acabaSM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Devlet Bahçeli: Alaattin Çakýcý benim dava arkadaþýmdýr, ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz
Yer Ýmleri