Sayfa 403/639 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    30.06.2016'dan bu yana ilişkili alacağa faiz geliri işletilmiyor.Çeyrek dönem başına yaklaşık 6mnTL.

01.01.2017-30.06.2017 arasına düşen ise yaklaşık 12mnTL.

Mevzu düşündüğünüzden daha sıkıntılı çünkü Doruk tarafında muhasebe hilesi var.Doruk sözde aldığı 185mnTL'yi 120-Alıcılar hesabına yazmış.Karşılığında ise 320-Satıcılar hesabına kayıt yapmış.Beyanı da bu şekilde vermişler.

50 yıldır dürüst ve güvenilir ticaretin adresi...
    Yani burda alıcılara aldı isen ticari bir faaliyet vardır adama ne sattın kdv si nerde demezlermi satmadin kredi ise faizi nerde derler onuda geçtim şirkette para yoksa hepsini alır şirketten çektin sayip ebenezi ağlatmazlarmi..tüm mal varliklarini satsalar kalkamazlar o yüzden yemez arkadaslar..genel kurula katılacak arkadaşlar sorsunlar bunlari

2. Dialektik usta itiraf edeyim bugün 35 kapatır diyordum 38 kapatınca aklıma siz geldiniz. Her ne kadar hacim çok az olsa bile başlangıç için iyi. Yarın olur da 40 ve üstünde kapatır hacim 100 bin üstüne ÇIKARSA tahmininiz tutabilir cuma kapanışı 55 için göz kırpar. Genel kurulda pozitif geçerse asıl cümbüş haftaya başlayabilir.

Anapazara geçmek için bir madde yok ama anapazara geçiş için en kısa sürede başvuru yapılacak ibaresi okursa işte o zaman tavana kilitleyip hızlı bir şekilde önce 87 sonra 1.29 hedef olur üstü Allah kerim...

3. En temizi bence tam birlesme...bazen en basit çözüm en doğru olandır ama başka fikirlerde türetile bilir..alacagin tahsili arsa olarak onuda sermaye artırımı yapmaları gibi

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Dialektik usta itiraf edeyim bugün 35 kapatır diyordum 38 kapatınca aklıma siz geldiniz. Her ne kadar hacim çok az olsa bile başlangıç için iyi. Yarın olur da 40 ve üstünde kapatır hacim 100 bin üstüne ÇIKARSA tahmininiz tutabilir cuma kapanışı 55 için göz kırpar. Genel kurulda pozitif geçerse asıl cümbüş haftaya başlayabilir.

Anapazara geçmek için bir madde yok ama anapazara geçiş için en kısa sürede başvuru yapılacak ibaresi okursa işte o zaman tavana kilitleyip hızlı bir şekilde önce 87 sonra 1.29 hedef olur üstü Allah kerim...
    Umarım kardeşim beklenti gerçek olur ki tüm sıkıntı çekenlerin dertlerine derman olur..bu güzel günler hepinize hayır getirir umarim..

5. Arkadaşlar D grubunda olup eski ismi Ansa yeni adı Marka yatırım 25 kuruştan 1.85 gördü bugün 1.78 kapadı. Bu şirketin kaderi gibi olacak diyorum Akpaz için üstelik orada halka açıklık oranı % 43 bizde % 35 yani bizde malın cağa çoğu patronda. O kadar lotun bu fiyatlarda olması üstelik 8 milyon lot satma niyeti varken hiç mantıklı gelmiyor...

Patron + spek işbirliği ile bizimkilerin 35 lerden başlatacağı çıkışın Marka yatırım baz alarak diyorum ki orta vadede 1.80 ve 2.20 arasına kadar ilk etapta yolu var. Burada en önemli kriter tabii ki Genel kurulda cizecekleri yol.

Cuma kapanışa kadar artarak yükseliş devam ederse inşallah haziran ayı sonunda çok farklı şeyleri konuşuyor olacağız inşallah...

Yarın ve çarşamba hem fiyat hem hacim artsın bu bir nevi genel kurul kararlarının mujdeleyicisi olabilir...

Sabah ola hayrola Ya Rab bizlerin beklentisini boşa çıkarma Akyürek Ailesine vicdan nasip et doğru kararlar almasını nasip et.... Amin...

6. Sabah açılışı kaç olur fikri olanın paylaşımlarını bekliyoruz

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Ozr Otc Yazıyı Oku
    Sabah açılışı kaç olur fikri olanın paylaşımlarını bekliyoruz

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu hisse bizi hep ters köşeye yatırdı yaklaşık 15 aydır 30 lü kuruşlarda ocak ayından itibaren 2 kez 43 gördü . Vebal almak istemem ama olağanüstü şeyler olmazsa yön yukarı olmalı yine de itidalli olmak isterim kimseyi yanıltmak istemem...

Ilk kez gireceksiniz en azından benim ne kaybedeceğiniz 20 ay var ne de yüksek maliyetiniz olacak üstelik 20 ay önceki belirsizlik üzerine neler neler yaşandı tercih sizin .

Şahsi kanaatim kazanma ihtimaliniz kaybetme ihtimalinden daha yüksek alın demiyorum sadece ihtimal...

Kaç acar derseniz tahminim 36 _ 40 bandında herşeye gebe😀😀😀

Siz yine de benim yazdıklarıma güvenerek alım yapmayın...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

8. Sahura kalktım yazayım dedim.bence yarından itibaren yükseliş hareketi devam eder..yatirim tavsiyesi değil. Ama şu sahur saati hürmetine umarim artik sizlerde rahata erer ve kazançlar elde edersiniz.haydin allaha ısmarladık...

Sayfa 403/639 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •