-

Originally Posted by
esma
Muhabbetiniz bol olsun dostlar. ŞU ARDYZ ile muhabbetimiz daha yeni başlıyor. Şöyle bir köşeye not alalım
İnşaAllah Allah gönlüne göre versin Esma hanımmm
-

Originally Posted by
Eski_prof
İnşallah...
İnanın en çok ben istiyorum... (sizin adınıza)...

))
Teşekkür ediyorum hocam. Bende muhabbetinize katılmak istedim. Başarı hikayemiz yok ama çabalıyoruz
-

Originally Posted by
esma
Teşekkür ediyorum hocam. Bende muhabbetinize katılmak istedim. Başarı hikayemiz yok ama çabalıyoruz
Maaşallah diyelim, gün içinde çay çorba parasına treyt ediyorsunuz. Kazanıyorsunuz ne güzel.
-

Originally Posted by
Adem13
İnşaAllah Allah gönlüne göre versin Esma hanımmm
Hepinizi kutluyorum. Katkılarınızı herdaim bekliyoruz
-

Originally Posted by
esselocan
Maaşallah diyelim, gün içinde çay çorba parasına treyt ediyorsunuz. Kazanıyorsunuz ne güzel.
Endeksi karışık kebaba çevirdikleri için vur kaç yaptık. Hep tetikte olmak gerek
-

Originally Posted by
esma
Endeksi karışık kebaba çevirdikleri için vur kaç yaptık. Hep tetikte olmak gerek
Bu bile başlı başına bir başarı hikayesi...
-
Bu başlık ta güzel.ardyz bende bugün portföy e ekledim.cok sermaye ile sığ kağıtlar a gelmiyor.portfoyum bedelsiz dolu idi jantsa turgg gedza maalt otlar fortoto vb.hepsini verdim azar azar 2 gündür.yerlerine gitmeyenler eggub tknsa fonet ardyz Karel naten yaptım.bedelsiz furyası umarım patlamaz.
-

Originally Posted by
e.yegen
Bu başlık ta güzel.ardyz bende bugün portföy e ekledim.cok sermaye ile sığ kağıtlar a gelmiyor.portfoyum bedelsiz dolu idi jantsa turgg gedza maalt otlar fortoto vb.hepsini verdim azar azar 2 gündür.yerlerine gitmeyenler eggub tknsa fonet ardyz Karel naten yaptım.bedelsiz furyası umarım patlamaz.
Hayırlısı olur inşallah hakkınızda...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri