https://www.hisse.net/topluluk/showt...=458&page=4268
Originally Posted by Efe kuzey Kankısı goltas da iyi is cıkartıyor beraber gidecekler Dayanamadım ondan da aldım. Petkimleri verdim.
Originally Posted by TürkiyeTürkiye Hangi etki bu. hisse dikkat çekmeye başladı diye mi EEB. Etkisi mi. Millet ince ince aldı alacak korkusu mu . P tesi salı belli olur. Originally Posted by TürkiyeTürkiye Bence daha fazla olmalı üst bantlar. Konyaya baksana. Originally Posted by sevenhill gün.. Originally Posted by sevenhill buralar görülsün üstünü de çizeriz.. Originally Posted by TürkiyeTürkiye 27.74 e 341 yazdım. Aldılar. Yön yukarı. Bence cmbtn bile gitti ya. Işte öyle...
İş yatırım çok güzel yüklenmiş SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by TürkiyeTürkiye Bence cmbtn bile gitti ya. Işte öyle... henüz gelmemiş er meydanına..
Originally Posted by cbgul44 İş yatırım çok güzel yüklenmiş SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Son 15 gunde işyatırm ve ak yatırım alısları cıtı ye gıtmıstı bakalım bunlar nereye gidecek tabi bir miktar satıs yaptı cıtı
Forum Rules
Yer İmleri