Sayfa 331/556 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Son 3 gündür hem de çok cüzi lot satışa devre kesmesine izin veriyor hocam, beni burası rahatsız ediyor. Önce A1’i boğup tahtadan çıkmasını/gelmemesini istiyor dedim. Bugün çıkardı da ama sonrasında yine müdahele etmedi tahtaya. Yarın yeşil bir gün bekliyorum deilse niyetinin iyi olmadığına kesin kanaat getireceğim, orta vadeci olsam da benim için yarın önemli.

Bu arada bgn ana satıp R alıp arbitrajdan biraz yararlandım ben. Uzuncu olup bedelliye katılacaklara güzel fırsat sundu bgn, yarın bu kadar makas olmayacağını hatta Rnin bugünkü farkı kapatacağını (R+1,96)/ 1,96’nın ana hisse fiyatına çok yaklaşacağını düşünüyorum, ama inşallah anayı aşağı indirerek bunu yapmazlar😂
    Maalesef ana hisseyi düşürerek aradaki makası kapattılar bgn,düşündüğümün tam tersi. Bugün herhangi bir hisseye ekstradan bağ kurmamayı tekrar tekrar öğrenmiş oldum.

İnfo ile çalışıyorum şirketi ve genel yaklaşımını seviyor, potansiyeline çok inanıyorum. Fakat bu şirket te maalesef bistteki çoğu küçük sirket gibi kyyi söğüşlemek üzerine kurulu. Perşembe onaydan beri kağıdın hergün devre keserek(bgn de kesecekti) aşağı çekilmesi benim için kansızlık tabiri caizse hırsızlık(bu yıl ki bedelliler içinde bir ilk). Resmen tezgah kurulmuş, ayıp gerçekten.

2. 4.47 milyar hacim 4.79 pay ile şirketin işler iyi ama bizim işler kesat

Şu rüçhan zımbırtısı bi biteydi iyiydi

Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    4.47 milyar hacim 4.79 pay ile şirketin işler iyi ama bizim işler kesat
    Viop dahil mi tarila?

5.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Viop dahil mi tarila?
    Değil abi, sadece bist bu durumda 650 bin lira sadece bistten geliyor ilave viop..

Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    ÇOk net bir şekilde rüchanları ucuz tutup akıllı yatırımcıyı rüchana dolayısıyla bedelliye yönlendirdiler. Yani hisse başı 2 tl yi veren düdüğü çalsın diyorlar.
    Cuma sabah 14 tl ye kadar alan a1 in araya getirilip elindekinin alındığını düşünmüyorum. tamamen osmanlı ve a1 arasında karşılıklı yapılan işlemler var 4 gündür. Bunlardan izinsiz bu sığ tahtada kuş uçamaz.
    Valla benden babayı alırlar. Kimden ne alırlarsa alsınlar! Bitti o iş. Günlük 1 m net kazanç görecem bu şirkette nasipse. Paralar hayvan gibi genişliyor. Her şey uçuyor, finans sektörü genşliyor. Robotlar artık hakim piyasalara ve artacak, eee buda hacim demek. Verhasıl hedefim her çeyrek gelen bedelli parası ile %20 büyümek net karda.

Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Değil abi, sadece bist bu durumda 650 bin lira sadece bistten geliyor ilave viop..
    Ohaaaa diyorum ohaaa. Dün az dedik bugün intikam almışlar! Aferim adamlara. Helal olsun. Acayip beğendim. İnşallah bir gün adıma günlük bin tl kazanacaklar ve yarısını verirler. Ula 300 tl verin ! Razıyım. Ben bi günde 150 tl anca harcıyom

8. Binde yarım da bende vardı ama, biraz daha gerdirirse ismen pozumu azaltıp buna bineceğim az kaldı. Seninle eşit olalım ortak takibi kolay olsun
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Valla benden babayı alırlar. Kimden ne alırlarsa alsınlar! Bitti o iş. Günlük 1 m net kazanç görecem bu şirkette nasipse. Paralar hayvan gibi genişliyor. Her şey uçuyor, finans sektörü genşliyor. Robotlar artık hakim piyasalara ve artacak, eee buda hacim demek. Verhasıl hedefim her çeyrek gelen bedelli parası ile %20 büyümek net karda.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 331/556 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •