Sayfa 8/996 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Zaten kıydı çoktan 2 3 haftada vadeliyi 32000 puan aldı gitti daha napsın, bu kıyım işi hep söylerim sırayla olur parayla olmaz )
    KY kardeşlerimizi 32000 puan almadan öncesi uyarmak gerekliydi. Bundan sonrası sırası kimin geldiyse

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3 gündür yazıyorum aslında. Short açmak isteyen mgrosta açsın dedim bak 1 kademe oynamadi

1509,50-1511,25 epey daha furduk ettik kataroğlanlı kasımpa$a cambaz dergah tezgahına..

3. [IMG][/IMG]

viop saatlik ...

göstergeler yukarı kesmeye başladı 1533 trend direncine doğru yolu açık

yine yeniden short kollayan tarafta olacam dirençlerde

aylıkta büyük resimde tepede olduğundan long kovalamam
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

4. Short açan ky kardeşlerimizi gerçekten uyarmak istediyseniz diyorum ki bunu 3 gün önce değil, 3 hafta önce yapmalıydınız. 3 gündür endeks zaten buralarda az aşağılarda falan geziniyor )
     Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    3 gündür yazıyorum aslında. Short açmak isteyen mgrosta açsın dedim bak 1 kademe oynamadi

5. bugünkü shortlar 1499,50 ehhh işte 1000 point zarar diyelim

büyük bir darbe değil
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

6.  Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Hala şortçu var mı ya ) türünün son örnekleri olabilir, bu pala onlarla uğraşıyor ellaaam katar matar ...

Var var...
    Pala her zamab bir miktar tohumluk shortcu birakir.
    Kararli bir longcu olarak yarin Cuma gunu bi abdest aldiktan sonra bir kac keyif shortuda biz atalim bakalim Pala canavari onlarida yutarmi.

7.  Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Short açan ky kardeşlerimizi gerçekten uyarmak istediyseniz diyorum ki bunu 3 gün önce değil, 3 hafta önce yapmalıydınız. 3 gündür endeks zaten buralarda az aşağılarda falan geziniyor )

Haklısın aslında ama çok fazla olacak şeyi hissetmeden kimsenin fikrini etkilemek istemedim. Birde ilk çıkışlarda shortlar kapanır genelde sonrasında çok çıktı diye abanır millet.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    tek tek mi shortluyorsun ..ama 10 ar 10 ar mesaj yazıyorsun.negatif uyumsuzluk.
    Aman ne komik kendine bak..

Sayfa 8/996 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •