Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
Abi sumsüğü beynine yiyenin... ne nefesi kalıyor yazmaya ne hevesi.

Topik, sifirlana sifirlana hayatına devam ediyor işte yazan genelde kazanan oluyor okuyan da zannediyor ki;

1. Yazan hep kazanıyor.
2. Yazan gibi yaparsam ( ayni yone girersem) ben de kazanırım.

Sonra tabi hayatın gerçekleri, dayak nedir, neden atılır...

Bu başlık çok kıymetli bir başlık. Yazanlar da okuyanlar da çok kıymetli insanlar. Bu başlıkta yazılanlardan, yazilmayanlardan, yazanlardan, yazıp yazıp yazmaz olanlardan, herkesten ve her şeyden öğrenilecek çok şey var. Çok iyi traderlar var gerçekten. Alakasiz siyaset yapmaya gelenler hariç hemen herkes sağlam bana göre ve hepsini ilgiyle okuyorum, herkesin ellerine sağlık diyelim tekrar bol kazançlar dileyelim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha çok yenisin bu başlıkta. Belki de okumaya da başlayalı 1 yıl oluyordur. 14 senedir, aktif olarak başlıkta olan bir kaç kişiden biriyim. Çok yazan, gevezelikten yazıyor genelde. Yoksa, istikrarlı kazananlar sık yazmaz zaten.. dönem dönem sık yazanlar, belki o dönem iyi bir dönem geçiriyordur. Sevinçten fazla yazıyordur o dönem..Yoksa, sürekli ve tatminkar kazancı olan, neden sürekli yazsın.

Hele ekstre vs muhabbetleri tamamen saçmalık... iyi ve sürekli kazanan zaten olayı çözmustür, neden bunu ispatlamaya çalışsın ki.