Sayfa 16/996 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. endeks (xu030) opsiyonlarinda islem yapan var mi? piyasa 09.30da aciliyor ama gun boyu aralik kontratlarda ozellikle put kontrati tarafinda pek fiyat gectigini goremedim. kullandigim uygulamanin sagladigi veride mi sorun var yoksa durum gercekten boyle mi endeks opsiyon tarafinda?
    ---------------
    Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla

2.  Alıntı Originally Posted by mrhzr Yazıyı Oku
    1.350'den yüklü short açıp terste kalmış bir arkadaşım var. Ne tavsiye edersiniz? Kayıp gittikçe artıyor.
    Yuklü olması kötü olmuş sonuna kadar ugraşırlar.

3. USD/TRY grafı ile AU/TRY grafı aynı yönde ilerlerken...
    Sonra arıştılar,,,
    Şimdi AU/TRY doların yönüne hereket içün hazırlık mı yapıyor,banamı öyle geliyor...
    Buradan yukarı dönerse fincan kulp çalıştırıp,çanak doldurmaya gidermi,,,
    Yada buradan aşağı ver elini atlayalım aşağı mı ?...
    Bilemedimki ne...
    Bu aynı zamanda bist'e de gösterge olurmu?..
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4. Abi sumsüğü beynine yiyenin... ne nefesi kalıyor yazmaya ne hevesi.

Topik, sifirlana sifirlana hayatına devam ediyor işte yazan genelde kazanan oluyor okuyan da zannediyor ki;

1. Yazan hep kazanıyor.
    2. Yazan gibi yaparsam ( ayni yone girersem) ben de kazanırım.

Sonra tabi hayatın gerçekleri, dayak nedir, neden atılır...

Bu başlık çok kıymetli bir başlık. Yazanlar da okuyanlar da çok kıymetli insanlar. Bu başlıkta yazılanlardan, yazilmayanlardan, yazanlardan, yazıp yazıp yazmaz olanlardan, herkesten ve her şeyden öğrenilecek çok şey var. Çok iyi traderlar var gerçekten. Alakasiz siyaset yapmaya gelenler hariç hemen herkes sağlam bana göre ve hepsini ilgiyle okuyorum, herkesin ellerine sağlık diyelim tekrar bol kazançlar dileyelim.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Her gün sidik yarışması var başlıkta...en başarılı trader yarışması, en çok ben kazandım yarışması...iyi yarıştırmalar!!!
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. APS son 5 günde yaklaşık 40.000 kontrat artış göstermiş...

Son 5 günde 1460 - 1500 arası zig-zag yaptığını varsayarsak, içeri alınanları 1480 ortalama ile almış olabilir...

Sert bir alımla şöyle gaplı maplı ( malum, gaplarda şortçular daha da cesaretleniyor) en az bir 10.000 daha alır içeri...

Sonra 1550 - 1520 arası 50 tur zig-zag yapsa bu şortçular oradan kurtulamaz, PALA da orda istediğini yapar...

Flama hedefi de böylece görülmüş olur...

Burdaki şortçular para kaybetmez tabi onlar kedi gibi 9 canlı...

1245 ortalama kallavi şort açıp halen batmayan arkadaşlar var aramızda...

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi sumsüğü beynine yiyenin... ne nefesi kalıyor yazmaya ne hevesi.

Topik, sifirlana sifirlana hayatına devam ediyor işte yazan genelde kazanan oluyor okuyan da zannediyor ki;

1. Yazan hep kazanıyor.
    2. Yazan gibi yaparsam ( ayni yone girersem) ben de kazanırım.

Sonra tabi hayatın gerçekleri, dayak nedir, neden atılır...

Bu başlık çok kıymetli bir başlık. Yazanlar da okuyanlar da çok kıymetli insanlar. Bu başlıkta yazılanlardan, yazilmayanlardan, yazanlardan, yazıp yazıp yazmaz olanlardan, herkesten ve her şeyden öğrenilecek çok şey var. Çok iyi traderlar var gerçekten. Alakasiz siyaset yapmaya gelenler hariç hemen herkes sağlam bana göre ve hepsini ilgiyle okuyorum, herkesin ellerine sağlık diyelim tekrar bol kazançlar dileyelim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha çok yenisin bu başlıkta. Belki de okumaya da başlayalı 1 yıl oluyordur. 14 senedir, aktif olarak başlıkta olan bir kaç kişiden biriyim. Çok yazan, gevezelikten yazıyor genelde. Yoksa, istikrarlı kazananlar sık yazmaz zaten.. dönem dönem sık yazanlar, belki o dönem iyi bir dönem geçiriyordur. Sevinçten fazla yazıyordur o dönem..Yoksa, sürekli ve tatminkar kazancı olan, neden sürekli yazsın.

Hele ekstre vs muhabbetleri tamamen saçmalık... iyi ve sürekli kazanan zaten olayı çözmustür, neden bunu ispatlamaya çalışsın ki.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Kimler geldi kimler geçti. Bu başlıkta 1 yıl gibi bir sürede 4 kontratı 200 kontrata çıkaran da oldu. Ekstre istemedik tabi, o zamanlar beyan esas kabul edilirdi...daha sonra 200 kontrattan 20 kontrata düşmüştü.

Yani demem o ki. 1-5-10-20 ay çok iyi gidip, sonra başa dönen çok oluyor. Bu nedenle, dönemsel trade başarıları gerçekten önemsiz. Keşke bu dediğim iyi anlaşılabilse. Buna istinaden şunu onerdim hep. İdeal kombinasyon orta vade hisse+viop. Uzun vadede riski az, sürekli tatminkar kazanç için en uygun yol. Ama çoğunluk kısa yoldan zengin olmaya çalışıyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Ben kazanamadığım için yazıyorum, iyi bir sistem bulur kazanırsam burda yazmam heralde, muhtemelen.
    alıyon düşüy satıyon çıkıy
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 16/996 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •