Sayfa 19/996 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. 2009 yılında ben shortta tavan yedim

amerikadan bir haber geldi krizden çıkmak için fon kuruyoz diye

sabah viop o günkü adı vob du direk tavan akşama kadar da tavan çözmedi iyimi

viop tarihinde bir ilktir bu oda bana denk geldi

2008 krizini en başından yakalamış aylarca kazanmıştım kazandıkça hırs yapmış

100 pozla shortta tavan yiyince aylarca kazandılarımı 1 anda vermiştim

hırs kötüdür

DİSİPLİN DİSİPLİN DİSİPLİN başka yolu yok
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2. Kararda, "Türkiye'den Kıbrıs'taki güçlerini çekmesi ve BM gözetimindeki Maraş'ı da gerçek sahiplerine vermesi" istendi. Türkiye'nin tek taraflı adımlarına karşı AB'nin "birlik içindeki konumunu sürdürmesi gerektiği" vurgulandı. Kararda, Avrupa Konseyi'nden de Türkiye'ye yaptırım uygulanması çağrısı yapıldı, Türkiye'nin yaptırım kararını ancak "diyalog, samimi işbirliği ve sahada somut ilerleme ile önleyebileceği" vurgulandı.

Macron köpeği azmış yine

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    kimseden hesap dökümü istenmez.

ama birisi günde 20 kere ''buradan short,olmadı buradan ek short'' diyerekten endekste yükseliyorsa,

şu soruyu sordum; ya çok güçlü bir teminatın vardır veya 1 er 1 er short yapıyordur.

20 kere short yazarsan ALGI YAPARSIN.

OLAY BU...

YOKSA kademeli shortu veya longu benimsemesem de kişinin kendi tercihidir.

olay kafalara basa basa defalarca pozisyonu ifade etmektir ..hem de lakayt bir biçimde.

4.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    eyvallah saolasın

coronada negatif uyumsuzluk vermeden düştü ondan işaretlemedim yoksa yine tepedeydi

hep tepedeyken dahada gidecen psikolojisi

hep dipteyken dahada düşecez psikolojisi bunu yenmemiz lazım aslında

garan 12,40 larda aylıkta tepedeydi ama düşeceğine inandırmıyorlar 15-16 ve dahası diyorlar

garanda aylıkta 6,20 lerde dipte iken çıkacağına inandırmıyorlar yabancı satıyor bankalar batıyor vs vs

o corona hiç yokken 2019 aralık sonu gibiydi dow jonese baktım gene böyle tepede fakat dikkatimi çeken RSI gçstergesi aylıkta öyle nir nu vermişki şaşırdım aylık bakmıyordum dowa pek

10-15 kişilik bi borsacı arkadaş grubumuz vardı orada dowu paylaştım dedimki muhtemelen 2020 yılında amerikada büyük bir olay olacak ya trumpu falan vuracaklar yada amerika bir ülkeye savaş falan açacak ama mutlaka bir olay olacak

sonra işte bu corona çıktı dow 18 bine şelale ancak aylık resim büyük olduğu için zaman ı yakalamak zor

günlüktede direk şelale oldu ama RSI nın bunu haber vermesi gerçekten çok değerli bir bilgiydi
    emegine saglık abi insanın piskolojisiyle cok iyi oynuyorlar tv program sunanlar

5. Türkiye, 29,132 günlük vaka sayısı ile dünya genelinde en yüksek vaka sayısı bildiren ülkeler listesinde 1. sıraya yükseldi.

1- Türkiye: 29132
    2- İtalya: 29003
    3- Rusya: 25487
    4- Hindistan: 24371
    5- Birleşik Krallık: 17555
    6- Polonya: 16687

Al o sıra 1511,75 & 1512 aynen furduk biraz biraz daha.. Tırmalasın dursun ).

Kârdaki short trade’imizi anlatı$ına bak hele ABKA ),
    ky bile değil ki haksızlık olur AYIp olur ky’lere yani harbi yatırımcının trader’ın küçülmü$üsün malesef..

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kararda, "Türkiye'den Kıbrıs'taki güçlerini çekmesi ve BM gözetimindeki Maraş'ı da gerçek sahiplerine vermesi" istendi. Türkiye'nin tek taraflı adımlarına karşı AB'nin "birlik içindeki konumunu sürdürmesi gerektiği" vurgulandı. Kararda, Avrupa Konseyi'nden de Türkiye'ye yaptırım uygulanması çağrısı yapıldı, Türkiye'nin yaptırım kararını ancak "diyalog, samimi işbirliği ve sahada somut ilerleme ile önleyebileceği" vurgulandı.

Macron köpeği azmış yine
    Fransa, Turkiye ve Azerbaycandan isgalden yeni kurtarilan Karabag dan bile cekilip bolgeyi tekrar isgalci Ermenilere teslim etmemizi talep etti. Anlasilan onumuzdeki yillar zor gecek.

Kureselcilerin ABD ve AB ulkelerini yanlis yonlendirerek Turkiye gibi kritik ulkeleri Cin'in kucagina itmeye calistiklarini dusunuyorum....

Batili ulkeler artik uluslararasi hukuk ve diplomasi kurallari ile degil 3.dunya ulkeler gibi cok mantiksiz ve akil disi hamlelerle hareket etmeye basladi.

Bir iki lider haric su anda Batida basa gecen cogu lider ve hukumetler zuppe takimindan olusuyor. Bu sebplerden dolayi Bati dunyasi zaman gectikce dunyada guc ve nufuz kaybi yasama devam edecekler.

Sayfa 19/996 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •