İftiradan, sıvama yalandan, yaftalamaktan korkmuyon demek akira, sarMısakla aran nası peeKi..
İftiradan, sıvama yalandan, yaftalamaktan korkmuyon demek akira, sarMısakla aran nası peeKi..
İftira diye yazdıgın için buradakilerin çetelesini tutmuyorum ama en çok seni gördümsenin yazın bak heralde bunama falan var heryerde şortladıgını yazıyorsun sonra terste kalmışsın halen kardayım diyorsun nasıl oluyorsa geçen seneden başladın desem şorta oda olmıycak
başka endekste oynuyorsun heralde yada hayal aleminde....
yukarıda açık pokerden falan bahsedilmiş yaram depreştisabahlara kadar çok oynadım. ama yeminle söylüyorum bilen bilir borsadan daha heyecanlı bir oyun. hani şey gibi olmasında dibine kadar oynardımda tez canlı biri olduğum için renk verirdim anasını satayım. şimdi ortam olsa herhalde borsayı bırakır yuvarlak masaya tekrar dönerdim herhalde.. gerçekten iyi oyuncuydum ama böyle şeylerin övünmesi olmaz. neyse o.. bende oydum. hatta birisi ibrahim tatlıses sahneye nasıl hakimse sende masaya o kadar hakimsin derdi
valla dedi ne yapayım demeyeydi
![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
şimdi böyle yazıyorum diye belkide bir çoğu ne kadarda yüksekten konuşuyor diye düşünebilir bunu tahmin ediyorum çünkü kafaya böyle bir algı yerleştirilmiş.. neymiş efendin insan mütevazi olmalıymış.. neyse o maymunluğa ne gerek var..siz hiç nacızane az çok anlarım diyen doktor, az çok anlarım diyen mühendis veya başka meslek gruplarında uzmanlaşmış birinin genel olarak anlaşıldığı gibi mütevazi olanını gördünüzmü? ee.. biz niye olalım o zaman... kolaysa çık sende yukardan konuşta görelim. neyse keseyim traşı yazmış oldum işte![]()
Yer İmleri