Az haberlere bakayım dedim , bakmaz olaydım.
Çakıcı yine mektup yazmış Kılıçdar'a, siterim kanununu nizamını diyor yani adam .
Devlet aşiretlerle protokol imzalamış çocuk evliliği için. Bu ne la protokol ne . Devlet olarak gücün yetmiyor protokol imzalıyorsun. Kendi beslemelerin salık veriyor zaten çocuk evliliğini.
Reformu da yanlış anladı bunlar yav.
Hırsızlarla hırsızlık yapmayacağına dair , katillerle adam öldürmeyeceğine dair protokol imzala o halde . Bir protokol de kuş serisi şoförleriyle yap da sinyal versinler amjajckxkd.
Zaten öyle belirtiyor yalaka dalkavukları,çoğu şeyi yapacaktık hep CHP engelledi diyorlar,zamanında biride benim biraderdi,devamlıda İnönüye giydirirdi,sadece şunu söylerdim,İnönü senimi düzdü derdim,o olmasaydı şimdi şimdi botlarlan Avrupaya kaçma peşindeydin,neyse aileden bazen böyle çıkıyor...şimdi ise ateş püskürüyor![]()
Son Dakika
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Koronavirüs salgınına ilişkin ilave tedbirlerle ilgili konuşan Erdoğan, "Biz şu anda sağlık bakanlığımızın da attığı bu adımlarla bu tedbirleri almaya mecburuz
ve alacağız." ifadelerini kullandı.
...
Bu süreç matematik bir süreç değil. Bunlar, bu çalışmayı yürütülen firmaların başta TÜBİTAK olmak üzere verdikleri raporlar. Bu raporlara göre de en erken Nisan'ın olabileceğini söylüyorlar
Son dakika... Yeni kısıtlamalar gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tedbirler almaya mecburuz ve alacağız
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...cagiz-41673789
Ekonomi daha kötüye gider diye önlem almadılar
Bulunduğum sanayi sitesinde 200 kişi çalıştıran 50 yaşında ki patron öldü firma kapandı.
Bunun gibi kaç tane iş adamı öldüde firmalar kapandı, insanlar işsiz kaldı kimbilir
Sadece benim müşterim 4 tane kafede 300 kişi çalışıyordu, ne zaman açacaklar ve işbaşı olacak belli değil.
Bu işler çok baş ağrıtacak..
Cahil ve salaklarla boyle oluyor....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri