Sayfa 931/1002 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    MONEY TALKS.

https://www.bloomberght.com/erdogan-...itladi-2269534

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı çıkışında soruları yanıtladı. Erdoğan Kanal İstanbul'un ihale aşamasına geldiğini ve projeye yerli ve yabancı talebinin arttığını belirtti.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul'a talebin arttığını belirtti.

Cuma namazı çıkışında soruları yanıtlayan Erdoğan "Varlık Fonu'nun resmi başkanı benim. Varlık Fonu'nu küresel anlamda farklı bir yere oturtmak istiyoruz. Katar Emiri'nin Türkiye ziyareti bu adımlardan biriydi. 11 anlaşma yaptık kendileriyle. Benim en önemli projem Kanal İstanbul'dur. Kanal İstanbul'da yerli ve yabancı talebi artıyor. Burada Kanal İstanbul projesi önemli. İş ihale safhasına geldi. Projenin mimari boyutu hazır, teknik bütün boyutlar da hazırdır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan Kanal İstanbul ile ilgili adımın en kısa zamanda atılacağını ve Kanal İstanbul projesi ile İstanbul'un çok daha farklı bir görünüme ulaşacağını söyledi.
    Kendini avutuyor,az zaman geçsin kandırdılar beni der.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Az haberlere bakayım dedim , bakmaz olaydım.

Çakıcı yine mektup yazmış Kılıçdar'a, siterim kanununu nizamını diyor yani adam .

Devlet aşiretlerle protokol imzalamış çocuk evliliği için. Bu ne la protokol ne . Devlet olarak gücün yetmiyor protokol imzalıyorsun. Kendi beslemelerin salık veriyor zaten çocuk evliliğini.

Reformu da yanlış anladı bunlar yav.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Hırsızlarla hırsızlık yapmayacağına dair , katillerle adam öldürmeyeceğine dair protokol imzala o halde . Bir protokol de kuş serisi şoförleriyle yap da sinyal versinler amjajckxkd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Adam zamlar CHP zihniyeti yüzünden oluyor ekonomiyi CHP zihniyeti yapıyor diyor.

Ben olsam 10 tane kanal İstanbul yaparım, günün sonunda CHP yaptı diyecekler zaten.

https://twitter.com/NoContextSag/sta...833040384?s=20
    Zaten öyle belirtiyor yalaka dalkavukları,çoğu şeyi yapacaktık hep CHP engelledi diyorlar,zamanında biride benim biraderdi,devamlıda İnönüye giydirirdi,sadece şunu söylerdim,İnönü senimi düzdü derdim,o olmasaydı şimdi şimdi botlarlan Avrupaya kaçma peşindeydin,neyse aileden bazen böyle çıkıyor...şimdi ise ateş püskürüyor

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu gerçek bir satış değil fiktif bir satış amaç yurt içi döviz likiditesini arttırmak. Katar da askeri yardım ve destek karşılığında bu operasyona destek oluyor. Karlılık konusu ise bence 2. planda. Zira Borsa istanbul'un ne kadar kar edeceğine devlet (TVF) karar veriyor.

İsterse koyacağı kurallar ile o kurum sittin sene 1 kuruş kar edemez. Zaten varlık olarak Borsa İstanbul'un büyük kısmı da hala TVF'ye ait.

Ufak bir tebliğ ile o kurum zarar bile yazmaya başlayabilir.
    Yani açıkçası demek istediğim şey; bunlardan sonra gelecek yönetim yeni yasal düzenlemeler yaparak, çarçur edilen kaynakları, özelleştirilen şirketleri, hazine garantili sözleşmeleri geri döndürebilir mi? Yani en azından benim temennim o yönde.

6. Son Dakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Koronavirüs salgınına ilişkin ilave tedbirlerle ilgili konuşan Erdoğan, "Biz şu anda sağlık bakanlığımızın da attığı bu adımlarla bu tedbirleri almaya mecburuz

ve alacağız." ifadelerini kullandı.
    ...

Bu süreç matematik bir süreç değil. Bunlar, bu çalışmayı yürütülen firmaların başta TÜBİTAK olmak üzere verdikleri raporlar. Bu raporlara göre de en erken Nisan'ın olabileceğini söylüyorlar

Son dakika... Yeni kısıtlamalar gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tedbirler almaya mecburuz ve alacağız
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...cagiz-41673789

7. Ekonomi daha kötüye gider diye önlem almadılar
    Bulunduğum sanayi sitesinde 200 kişi çalıştıran 50 yaşında ki patron öldü firma kapandı.
    Bunun gibi kaç tane iş adamı öldüde firmalar kapandı, insanlar işsiz kaldı kimbilir
    Sadece benim müşterim 4 tane kafede 300 kişi çalışıyordu, ne zaman açacaklar ve işbaşı olacak belli değil.
    Bu işler çok baş ağrıtacak..

8. Cahil ve salaklarla boyle oluyor....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 931/1002 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •